Format atarken bu bölüm yükleme icin kullanılıyor hatası

Sümeyye Felek

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayara bir gün "Reboot and Select Proper Boot Device" hatası geldi. Ben de dedim herhalde Windows dosyaları zarar gördü, format atayım. Format atarken böyle bir hata geldi ne yapmalıyım?

Diskleri görecek şekilde ss atarmısın dostum

Ben windows disk1 de zannetmiştim de usb imiş.

Şunu deneyip tekrar yapar mısın. Bu arada senin disk0 tamamen boş. Disk bozulmuş olma ihtimali olabilir mi? Disk sıfır mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi deneyecegimde disk sıfır degil ben tamamen sil dedim format basinda sildi galiba ben bir de ChatGPT ile yaparken CMD'den clean all falan yazdim ondan olabilir.

Abi benim disk 0 list diskte gozukmuyor offline diye mi acaba?

Abi benim disk 0 list diskte gozukmuyor offline diye mi acaba? Yoksa bozuldu galiba.

Abi benim disk 0 list diskte gozukmuyor offline diye mi acaba? Yoksa bozuldu galiba.

Abi deneyecegimde disk sıfır degil ben tamamen sil dedim format basinda sildi galiba ben bir de ChatGPT ile yaparken CMD'den clean all falan yazdim ondan olabilir.
Evet ondan. Her şeyi silmişsin.

Bir de list volume yazarmısın. Yazdıktan sonra ne çıkıyor. Bir de ss atabilirsen iyi olur.

Bunlar cikiyor gene SSD yok.

Dosya Ekleri

• 20251210_213741.jpg
    215,5 KB · Görüntüleme: 3
O zaman önce BIOS'a girip disk var mı yok mu kontrol et. (Bilmiyorsan boşver veya internetten nasıl bakacağını araştır)

Sonra başka bir cihazda diski görüyor mu görmüyor mu kontrol etmelisin. Görürse o cihazdan usb'ye format atar gibi format at sonra kendi cihazına takıp windows kurabilirsin.

Başka bir cihazda da görmüyor ise ve garantisi varsa servise göndermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…