Windows 10'dan kurtularak Windows 7 geçeceğim ama aklımda bir soru var. D: Diskimde fazlasıyla önemli verilerim var. Bunları nasıl kurtarabilirim? Format sırasındaki bölme kısmını bana anlatabilecek var mı?
@Mestan Han Ergenekon 10'dan 7'ye yükseltme yapılabildiğini ilk defa duydum. 7'den 10'a geçtiyse belki eskiye dönüş dosyaları vardır fakat yoksa 10'dan 7'ye "yükselt"ilmez.
O ne demek hocam ben temiz bir kurulum istiyorum@Mestan Han Ergenekon evet SSD yok ve çoktan kanser oldum.
Lütfen yardımcı olun dosya türünü ne seçeceğim Windows 10'dan bıktım ve Windows 7 istiyorum dosyalarımı kurtarmak istiyorum.
Windows 7 ISO'su indirin veya varsa sıkıntı yok. Rufus ile flash belleğe atın C'yi D'ye yedekleyin bilgisayarı başlatırekn flash bellek ile başlatın biçimlendirme ekranında sadece C'yi biçimlendir deyip kurun D'ye bir şey olmaz
Windows 7 ISO'su indirin veya varsa sıkıntı yok. Rufus ile flash belleğe atın C'yi D'ye yedekleyin bilgisayarı başlatırekn flash bellek ile başlatın biçimlendirme ekranında sadece C'yi biçimlendir deyip kurun D'ye bir şey olmaz