Format atarken depolama kısmı nasıl olmalı?

Crucible

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Galiba şu şekilde yapmak gerekiyormuş, ben silebildiğim hepsini sildim en son kalanı da biçimlendirilmiyor ya da silinmiyordu onu bıraktım sorun olur mu?

En sona kalan ayrılmamış alandır, onu seçip sonraki dediğinizde kuruluma geçer.

Anlamadım doğru mu yapmışım ben direk hepsini sildim en son ayrılmamış alan kaldı.

Hocam videoyu izlemedim ama ekranda olan tüm sürücüleri sildikten sonra var olan disk sayısı kadar "sürücü 0 Ayrılmamış" gözükecektir. Oradan yüklemek isteiğiniz sürücüyü seçip ileri butonuna basın. Kurulum bu şekilde kolay gelsin.

Anlamadım doğru mu yapmışım ben direk hepsini sildim en son ayrılmamış alan kaldı.

Evet ayrılmamış alanı seçeceksiniz.

Hepsini silip tek parça veya parçalara bölebilirsiniz sorun olmaz. Hata veren bölüm ayrı disk mi yoksa aynı disk içinde mi hata veriyor resim veya video atma şansınız var mı?

Kanka yaptım bile ama doğru yapmış mıyım anlamadım ben sadece 1 tane depolama yeri kaldı.

Hepsini silip tek parça veya parçalara bölebilirsiniz sorun olmaz. Hata veren bölüm ayrı disk mi yoksa aynı disk içinde mi hata veriyor resim veya video atma şansınız var mı?

Kanki hiçbir şey hata vermiyor ama yaparken bütün hepsini sildim sadece 1 tanesi kaldım yeni depolamada yapmadım direk 1 tane depolama ile ileri bastım sorun oluşur mu?

Kaç tane depolama vardı ki 1 tane kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…