Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #21 onarimdukkani dedi: Nvidia driver modelini biliyorsan buradan indir güncel sürücüleri. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum zaten ama neden şu an indirmedi anlamadım.
onarimdukkani dedi: Nvidia driver modelini biliyorsan buradan indir güncel sürücüleri. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum zaten ama neden şu an indirmedi anlamadım.
onarimdukkani Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 170 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 8 Kasım 2023 #22 Ayarlardan Windows update tıkla oradaki güncellemeleri başlat isteğe bağlı güncellemeler diye seçenek çıkar oradan bakabilirsin. Varsa orada yazar yoksa da çok sıkıntı değil zaten güncel indir kur gitsin hepsini.
Ayarlardan Windows update tıkla oradaki güncellemeleri başlat isteğe bağlı güncellemeler diye seçenek çıkar oradan bakabilirsin. Varsa orada yazar yoksa da çok sıkıntı değil zaten güncel indir kur gitsin hepsini.