Format atarken diğer disklerin silinmemesi nasıl sağlanır?

sUZZgg

Hectopat
Merhaba ben bişgisayarım format atacağım ama disk 0 ve disk 4'e kadar disk var. SSD olan ve sistemin kurulu olduğu disk. Alan 3 format ekranında onu silip yeniden kurmam gerekiyor değil mi?

Sadece Windows'un yüklü olduğu sürücüyü biçimlendirin. Kurulumu yaparken yine o sürücüyü seçin.

Ben sadece C diskindeki verileri silip Windows'u ona tekrar kurmak istiyorum diğer disklerdeki veriler silinmemesi lazım o dosyalar çok önemli.

Ben sadece C diskindeki verileri silip Windows'u ona tekrar kurmak istiyorum diğer disklerdeki veriler silinmemesi lazım o dosyalar çok önemli.
Sadece Windows'un yüklü olduğu sürücüyü biçimlendirin. Kurulumu yaparken yine o sürücüyü seçin.
Burada yazdığım gibi. Format ekranında diğer disklere dokunmayın.

Napıyon bütün bölümleri sil diyorsun?

Tamam o zaman kurulum yerinden C:/ diskini biçimlendir. Sonra yeni disk alanı oluştur C:/ diye.

Format ekranında diskleri nasıl ayırt edicem mesela 2 tane 500 gb var biri ssd biri hdd
Sistem,MSR,Kurtarma gibi bölümleri olan sürücü Windows'un kurulu olduğu sürücüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…