specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 14 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar USB'den format atarken disk bölümlendirme kısmında USB belleğin görünmesi normal bir şey mi? İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Cevaplarsanız sevinirim.
Arkadaşlar USB'den format atarken disk bölümlendirme kısmında USB belleğin görünmesi normal bir şey mi? İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Cevaplarsanız sevinirim.
Light Yagami Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 492 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #2 USB bellek orada hiçbir zaman gözükmez. Windows'u USB'ye kuracak değilsiniz.
specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #3 Light Yagami dedi: USB bellek orada hiçbir zaman gözükmez. Windows'u USB'ye kuracak değilsiniz. Genişletmek için tıkla... Taktığım USB gözüküyor. Zaten oraya kurmaya izin vermiyor.
Light Yagami dedi: USB bellek orada hiçbir zaman gözükmez. Windows'u USB'ye kuracak değilsiniz. Genişletmek için tıkla... Taktığım USB gözüküyor. Zaten oraya kurmaya izin vermiyor.
Light Yagami Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 492 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #4 specigs dedi: Taktığım USB gözüküyor. Zaten oraya kurmaya izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam, gözükse de gözükmese de bir işe yaramayacak. Neden buna takıldın?
specigs dedi: Taktığım USB gözüküyor. Zaten oraya kurmaya izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam, gözükse de gözükmese de bir işe yaramayacak. Neden buna takıldın?
specigs Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 363 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #5 Light Yagami dedi: Tamam, gözükse de gözükmese de bir işe yaramayacak. Neden buna takıldın? Genişletmek için tıkla... Takmadım. İlk defa başıma geldi meraktan sordum yazmışım yukarıda.
Light Yagami dedi: Tamam, gözükse de gözükmese de bir işe yaramayacak. Neden buna takıldın? Genişletmek için tıkla... Takmadım. İlk defa başıma geldi meraktan sordum yazmışım yukarıda.
Light Yagami Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 492 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #6 Ben hiçbir zaman orada USB bellekle karşılaşmadım, bilemeyeceğim.