B batuhanasln2000 Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 31 Çözümler 1 23 Haziran 2022 #1 Bugün eski bilgisayarıma format atarken bu hatayı aldım. Boot menuden flashı seçiyorum ve böyle kalıyor. Entere bastığımda normal Windows açılıyor. Çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri BF52F42B-0510-499F-A6FC-BCC7AD0DDC99.jpeg 164,7 KB · Görüntüleme: 107
Bugün eski bilgisayarıma format atarken bu hatayı aldım. Boot menuden flashı seçiyorum ve böyle kalıyor. Entere bastığımda normal Windows açılıyor. Çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz?
Çözüm B B batuhanasln2000 23 Haziran 2022 Recep Baltaş dedi: Bilgisayarın özellikleri var mı? Varsa yazar mısınız? Bir de USB belleği UEFI mi Legacy mi hazırladınız? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Rufus ile yazınca sorun olmadı. Windows USB DVD Tool ile yazdığımdandı sorun. Teşekkürler, iyi Sosyal'ler
Recep Baltaş dedi: Bilgisayarın özellikleri var mı? Varsa yazar mısınız? Bir de USB belleği UEFI mi Legacy mi hazırladınız? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Rufus ile yazınca sorun olmadı. Windows USB DVD Tool ile yazdığımdandı sorun. Teşekkürler, iyi Sosyal'ler
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 23 Haziran 2022 #2 BIOS'a girip fotoğraf atar mısınız? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Haziran 2022 #3 Bilgisayarın özellikleri var mı? Varsa yazar mısınız? Bir de USB belleği UEFI mi Legacy mi hazırladınız? Artı 0 Eksi
Bilgisayarın özellikleri var mı? Varsa yazar mısınız? Bir de USB belleği UEFI mi Legacy mi hazırladınız?
KS KS B batuhanasln2000 Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 31 Çözümler 1 23 Haziran 2022 #4 Recep Baltaş dedi: Bilgisayarın özellikleri var mı? Varsa yazar mısınız? Bir de USB belleği UEFI mi Legacy mi hazırladınız? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Rufus ile yazınca sorun olmadı. Windows USB DVD Tool ile yazdığımdandı sorun. Teşekkürler, iyi Sosyal'ler Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş dedi: Bilgisayarın özellikleri var mı? Varsa yazar mısınız? Bir de USB belleği UEFI mi Legacy mi hazırladınız? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Rufus ile yazınca sorun olmadı. Windows USB DVD Tool ile yazdığımdandı sorun. Teşekkürler, iyi Sosyal'ler