Format atarken disk seçme ekranında ne yapılmalı?

King Dad 2

Hectopat
Daha fazla  
Format atıyorum burada ne yapacağımı bilmiyorum, yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 1657647624489..jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 401
Son düzenleyen: Moderatör:
Diski C ve D olarak ikiye ayırmak istemiyorsanız hepsini teker teker silip ileri butonuna tıklamanız yeterli.

Format atıyorum burada ne yapacağımı bilmiyorum, yardım eder misiniz?
Hatırladığım kadarıyla silinebilme özelliği olan herşeyi silip bir tane ana sürücü oluyordu. Ordan biçimlendir diyip kuruyorduk ama emin değilim dostum.

Eğer diskinizde gerekli şeyleri dışarı yedeklediyseniz, ekranda gördüğünüz herşeyi seçip sil diyeceksiniz. Taş üstünde taş kalmaz herşey silinir temiz format atarsınız.

Doğru diski seçmişsiniz bunun dışındakileri silin. Eğer var olan windowsu silmek istiyorsanız bu diski de biçimlendirin ve devam edin o diski seçerek

Orada ki tüm diskleri biçimlendirin. İsterseniz ''Sürücü 0 Bölüm 3'' hariç, diğerlerini silebilirsiniz.

Diski C ve D olarak ikiye ayırmak istemiyorsanız hepsini teker teker silip ileri butonuna tıklamanız yeterli.

Bir arkadaşım bana tüm her şeyi sil sonra yeni de tamam de sonra disk biçimlendir sonrada ileri yap dedi bende öyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…