bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar format atarken biçimlendirme yapmak zorunlu mu? Direkt olarak hepsini silsek formatlanmaz mı?
Arkadaşlar format atarken biçimlendirme yapmak zorunlu mu? Direkt olarak hepsini silsek formatlanmaz mı?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 11 Nisan 2023 #2 Biçilendirme yaparsanız disk temizlenir, sonra işletim sistemi kurarsınız. Ancak verilerin kalıcı olarak silinmesini diyorsanız biçimlendirme kalıcı silme yapmaz. Low Level Format kaılıcı silme yapar.
Biçilendirme yaparsanız disk temizlenir, sonra işletim sistemi kurarsınız. Ancak verilerin kalıcı olarak silinmesini diyorsanız biçimlendirme kalıcı silme yapmaz. Low Level Format kaılıcı silme yapar.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 300319 dedi: Biçilendirme yaparsanız disk temizlenir, sonra işletim sistemi kurarsınız. Ancak verilerin kalıcı olarak silinmesini diyorsanız biçimlendirme kalıcı silme yapmaz. Low Level Format kaılıcı silme yapar. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam ben bütün diskleri silmiştim sonrada windows'u kurmuştum.
300319 dedi: Biçilendirme yaparsanız disk temizlenir, sonra işletim sistemi kurarsınız. Ancak verilerin kalıcı olarak silinmesini diyorsanız biçimlendirme kalıcı silme yapmaz. Low Level Format kaılıcı silme yapar. Genişletmek için tıkla... O nedir hocam ben bütün diskleri silmiştim sonrada windows'u kurmuştum.
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 11 Nisan 2023 #4 bbnoS dedi: Arkadaşlar format atarken biçimlendirme yapmak zorunlu mu? Direkt olarak hepsini silsek formatlanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Silmek, diskin üzerinde hiçbir bölüm bırakmaz. Biçimlendirmek de mevcut bölümü siler. Fark bu. Her hâlükârda disk sıfırlanıyor.
bbnoS dedi: Arkadaşlar format atarken biçimlendirme yapmak zorunlu mu? Direkt olarak hepsini silsek formatlanmaz mı? Genişletmek için tıkla... Silmek, diskin üzerinde hiçbir bölüm bırakmaz. Biçimlendirmek de mevcut bölümü siler. Fark bu. Her hâlükârda disk sıfırlanıyor.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 11 Nisan 2023 #5 Normal şartlar için gerekli değil zaten. Diski satacağınız zaman yapabilirsiniz. Yaptığınız işlem dorğu, merak etmeyin.
Normal şartlar için gerekli değil zaten. Diski satacağınız zaman yapabilirsiniz. Yaptığınız işlem dorğu, merak etmeyin.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #6 300319 dedi: Normal şartlar için gerekli değil zaten. Diski satacağınız zaman yapabilirsiniz. Yaptığınız işlem dorğu, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... VENGEANCE ANGEL dedi: Silmek, diskin üzerinde hiçbir bölüm bırakmaz. Biçimlendirmek de mevcut bölümü siler. Fark bu. Her hâlükârda disk sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
300319 dedi: Normal şartlar için gerekli değil zaten. Diski satacağınız zaman yapabilirsiniz. Yaptığınız işlem dorğu, merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... VENGEANCE ANGEL dedi: Silmek, diskin üzerinde hiçbir bölüm bırakmaz. Biçimlendirmek de mevcut bölümü siler. Fark bu. Her hâlükârda disk sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Nisan 2023 #7 Ben diski silerim genelde ve sadece 1 bölüm kalır. Windows kur deyince de o gerekli bölümleri oluşturur zaten.
Ben diski silerim genelde ve sadece 1 bölüm kalır. Windows kur deyince de o gerekli bölümleri oluşturur zaten.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #8 aynştaynX dedi: Ben diski silerim genelde ve sadece 1 bölüm kalır. Windows kur deyince de o gerekli bölümleri oluşturur zaten. Genişletmek için tıkla... İşte bende aynısını yaptım.
aynştaynX dedi: Ben diski silerim genelde ve sadece 1 bölüm kalır. Windows kur deyince de o gerekli bölümleri oluşturur zaten. Genişletmek için tıkla... İşte bende aynısını yaptım.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Nisan 2023 #9 bbnoS dedi: İşte bende aynısını yaptım. Genişletmek için tıkla... Yaptığın doğru sorun olmaz.