Format atarken diski biçimlendirmiyor

Wallirikz90

Hectopat
Daha önceden (D): Diski olarak kullandığım içinde önceden işletim sistemi olmayan diskime format atarken disk bölümlerine geldiğimiz kısımda hiçbir şey yapamıyorum. Ne biçimlendirebiliyorum ne de silebiliyorum. Disk bölümlerinin açıklamasında dinamik yazıyor bir de MRS diye ayrılmış bir bölüm var, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden (D): Diski olarak kullandığım içinde önceden işletim sistemi olmayan diskime format atarken disk bölümlerine geldiğimiz kısımda hiçbir şey yapamıyorum. Ne biçimlendirebiliyorum ne de silebiliyorum. Disk bölümlerinin açıklamasında dinamik yazıyor bir de MRS diye ayrılmış bir bölüm var, ne yapmalıyım?

İsonuzu Demon Tools Lite gibi ISO açma programlarıyla açtıysanız biçimlendirme yapamazsınız. Eğer böyle format atmaya çalışıyorsanız ISO'nuzu bir USB'ye yazdırıp format atmayı deneyin. İyi forumlar :).

İçinde veri yoksa:

Shift + F10 ile komut satırını açabilirsiniz.
İşe yaradı teşekkür ederim
İçinde veri yoksa:

Shift + F10 ile komut satırını açabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim Recep bey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı