Format atarken diskler silinmeli mi?

SyanAdam

Decapat
Daha fazla  
Düzgün bir şekilde izlediğim videodaki gibi formatımı attım ama bilgisayarı açtığımda C klasörü ve D klasörü aynı kalmış. Sebebini Windows'u nereye yükleyeyim diye sorduğunda videoda kullandığınız bellekleri kesinlikle silmeyin diyordu. O yüzden diye düşünüyorum tek tek silmekle uğraşmak istemiyorum. Tekrar format attığımda o dosyaları silersem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
İzlediğim video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurulumda disk ekranında USB bellek mi silinir hocam?

C ve D ayrı kalmasın diyorsanız kurulumda disk ekranında diskteki tüm bölümleri sil diyerek silin.

Ardından "yeni"ye tıklayıp onaylayın ve devam edin.

Kurulumda disk ekranında USB bellek mi silinir hocam?

C ve D ayrı kalmasın diyorsanız kurulumda disk ekranında diskteki tüm bölümleri sil diyerek silin.
Hocam diskler de bir nevi bellek. Arkadaşımız sabit disk bölümlerini kastediyor sanırım. :)

@SyanAdam
Disk içinde kurtarmanız gereken hiçbir veri yok ise en sağlıklı yöntem kurulum ekranında tüm disk bölümlerini birim sil seçeneği ile silmek, disk tek parça RAW( Ayrılmamış alan) halinde iken direk kurulum için seçerek ilerlemek ve kurulumu tamamlamaktır.

Diski bölmek ve D oluşturmak istiyorsanız, D bölümünün kurulum tamamlandıktan sonra oluşturulması doğru olan yöntemdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı