Format atarken diskler temizlenmiyor

flacccko

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, mavi ekran aldığım için sürekli USB'den format atmaya çalışıyorum. 110GB'lik olan disk benim SSD'im ve oraya kurmak istiyorum ancak ilk kurmayı denerken ona tıklayıp sil seçeneğine tıklamıştım şimdi denediğimde bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim? Sitedeki Windows 10 kurulum rehberini izledim ancak bende "sürücü 0 ayrılmamış alan" seçeneği çıkmıyor. C ve D olmak üzere iki tane diski de tamamen temizlemek ve sıfır kurulum yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz şu an format ekranında bekliyorum.

Bu arada düzenleme yapayım, sil seçeneğine tıkladığım sanırım sürücü 0 ayrılmamış alan isimli diskti. Hepsini silmem mi lazım tamamen sıfır kurulum için? Saklamak istediğim bir şey yok.

Dosya Ekleri

• IMG_0794.jpeg
    123,4 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_0793.jpeg
    114 KB · Görüntüleme: 98

Oradaki tüm diskleri sil yeni ye bas tamam de sonra dene.

Evet hepsini silip, yeniye basıp tamama basıp yeni disk kurmalısın. Ona da kurulumu yapacaksın.

Dediğinizi yapınca ssdyi seçince windows seçilen bölüme yüklenemiyor diyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    131,1 KB · Görüntüleme: 97
Dediğinizi yapınca SSD'yi seçince Windows seçilen bölüme yüklenemiyor diyor.

Shift+F10 yap CMD'yi aç sonra diskpart yaz sonra list disk yaz sonra hangi disk select disk X yaz sonra clean yaz CMD'yi kapat sonra disk seçme ekranında yenileye bas diski seç kuruluma devam et.

Shift+F10 yap CMD'yi aç sonra diskpart yaz sonra list disk yaz sonra hangi disk select disk X yaz sonra clean yaz CMD'yi kapat sonra disk seçme ekranında yenileye bas diski seç kuruluma devam et.
CMD'de hepsini clean komutu ile temizledim ancak SSD'yi seçip "Yeni"ye tıkladığımda yine aynı hata, kuramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…