TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 3 Kasım 2020 #1 Başlıktaki hatayı alıyorum ne yapmam lazım?
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #2 TeknoHe dedi: Başlıktaki hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoyu izler misin
TeknoHe dedi: Başlıktaki hatayı alıyorum ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoyu izler misin
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 3 Kasım 2020 #3 ayrx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoyu izler misin. Genişletmek için tıkla... Az önce izledim o bile yapamamış.
ayrx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videoyu izler misin. Genişletmek için tıkla... Az önce izledim o bile yapamamış.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #4 TeknoHe dedi: Az önce izledim o bile yapamamış. Genişletmek için tıkla... 2. seçeneği siz HDD yapın.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 3 Kasım 2020 #5 ayrx dedi: 2. seçeneği siz HDD yapın. Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim.Şu anda flashı Rufus'la yazdırıyorum. Windows'un sitesinde yüklerken kendi yazdırmıştı belki ondandır.
ayrx dedi: 2. seçeneği siz HDD yapın. Genişletmek için tıkla... Öyle de denedim.Şu anda flashı Rufus'la yazdırıyorum. Windows'un sitesinde yüklerken kendi yazdırmıştı belki ondandır.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #6 TeknoHe dedi: Öyle de denedim. Şu anda flashı Rufus'la yazdırıyorum. Windows'un sitesinde yüklerken kendi yazdırmıştı belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Evet.
TeknoHe dedi: Öyle de denedim. Şu anda flashı Rufus'la yazdırıyorum. Windows'un sitesinde yüklerken kendi yazdırmıştı belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Evet.