Sadece sıfırlama işlemi için böyle bir durum söz konusu. Format atarken bunu yapamazsınız ancak flash bellek veya micro sd aracılığıyla dosyalarınızı koruyabilirsiniz.Birazdan format atacağım ama belirli dosyaların durmasını istiyorum. Bunu özellikle belirtme gibi bir şey var mı?
Arama kısmına disk bölümleri oluştur mu ne var olmazsa windows ikonuna sağ tıkla sol alttaki oradan disk yönetimi de ss at.Diski bölmeyi nasıl yapacağım.
En basiti bulut depolama.
O halde en mantıklısı arkadaşın dediği.Eki Görüntüle 2520701
Hocam Drive'dan denemiştimde 15GB sınır olduğu için yapamadım 50 60 GB'lık dosya var silinmemesini istediğim.
Windows (C: yazan yere sağ tıkla. Disk'i böl de. 100GB boş alan yaz ve ismini "Silme" olarak belirle. İçine tutacağın dosyaları at.Eki Görüntüle 2520701
Hocam Drive'dan denemiştimde 15GB sınır olduğu için yapamadım 50 60 GB'lık dosya var silinmemesini istediğim.
Windows (C: Yazan yere sağ tıkla. Disk'i böl de. 100GB boş alan yaz ve ismini "silme" olarak belirle. İçine tutacağın dosyaları at.
Format USB'sini tak ve boot et. Disk seçme kısmında "silme" isimli kısım hariç kalan disk yerlerini sil ve "silme" isimli disk olmayan yere kurulumu başlat.
Kurulum sonrasında dosyaların orada olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.