Format atarken dosyalar nasıl korunur?

barisjk7

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben 2 gün önce wind10 format attım. Bayağı bir oyun indirdim, şimdi Windows 11'e format atmak istiyorum fakat oyunları silmeden bunu yapmak mümkün mü? Teker teker yüklemek istemiyorum çünkü oyunları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları başka bir diskte USB bellekte yedekle ya da diskten belirli bir alan ayır yeni disk oluşturup oyunları ona at format atarken o diske dokunma.

Windows 11 kurmak mi istiyorsun Windows 11'e format atmak mi?

Yeni birim oluşturup oyunları oraya taşıdıktan sonra windows'un olduğu diske format atabilirsiniz. Ya da direkt olarak 10'dan 11'e yükseltme ile geçebilirsiniz.

Dostum bir tık yanlış önerilerde bulunmuşlar sana şuradan yükleme yardımcısı yükleyip çalıştır bilgisayarının performansına bağlı olarak bir süre içinde yüklenecektir fakat ilk önce sisteminin yeterli olduğundan emin olmalısın.

Oyunları başka bir diskte USB bellekte yedekle ya da diskten belirli bir alan ayır yeni disk oluşturup oyunları ona at format atarken o diske dokunma.

Windows 11 kurmak mi istiyorsun Windows 11'e format atmak mi?

USB ile Windows 11 format atmak istiyorum.

Windows 11'e format ile geçmek istiyorum bu esnadad dosyaları da korumak istiyorum mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…