M4RK Centipat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 323 Çözümler 5 Yer Mersin 8 Aralık 2021 #1 Ben kullanıcının manuel olarak indirdiği her şey (oyunlar vb.) siliniyor diye anladım ama emin değilim. Sorum: "dosyalarımı sakla" seçeneği aşağıda fotoğrafını bırakacağım bu dosyaları sıfırlar mı? Masaüstümdekileri siler mi? Net bir cevaba ihtiyacım var şimdiden yardımcı olmaya çalışacak kişilere teşekkürler.
Ben kullanıcının manuel olarak indirdiği her şey (oyunlar vb.) siliniyor diye anladım ama emin değilim. Sorum: "dosyalarımı sakla" seçeneği aşağıda fotoğrafını bırakacağım bu dosyaları sıfırlar mı? Masaüstümdekileri siler mi? Net bir cevaba ihtiyacım var şimdiden yardımcı olmaya çalışacak kişilere teşekkürler.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 8 Aralık 2021 #2 Kişisel dosyalarınızı saklar. İşletim sistemi gibi temel dosyaları siler ve yeniden yükler. Ancak bunu önermem. Temiz kurulum her zaman daha iyidir. Artı 0 Eksi
Kişisel dosyalarınızı saklar. İşletim sistemi gibi temel dosyaları siler ve yeniden yükler. Ancak bunu önermem. Temiz kurulum her zaman daha iyidir.
Kristalhayat Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 342 Çözümler 1 8 Aralık 2021 #3 Bildiğim sisteme attığın uygulama harici tüm dosyalarını saklar. Uygulama dosyalarını siler. Yani fotoğrafların şunlar bunlar saklanır. Üçüncü part uygulamalar ile sistem dosyaları silinir. Artı 0 Eksi
Bildiğim sisteme attığın uygulama harici tüm dosyalarını saklar. Uygulama dosyalarını siler. Yani fotoğrafların şunlar bunlar saklanır. Üçüncü part uygulamalar ile sistem dosyaları silinir.
KS KS M4RK Centipat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 323 Çözümler 5 Yer Mersin 8 Aralık 2021 #4 300319 dedi: Kişisel dosyalarınızı saklar. İşletim sistemi gibi temel dosyaları siler ve yeniden yükler. Ancak bunu önermem. Temiz kurulum her zaman daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Masaüstündeki resimler dosyasını kendim manuel olarak açmıştım, silmez değil mi? Artı 0 Eksi
300319 dedi: Kişisel dosyalarınızı saklar. İşletim sistemi gibi temel dosyaları siler ve yeniden yükler. Ancak bunu önermem. Temiz kurulum her zaman daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Masaüstündeki resimler dosyasını kendim manuel olarak açmıştım, silmez değil mi?
Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #5 Sistem ve üçüncü part uygulamalar siliniyor fotoğraflarınız vs. saklanır. Artı 0 Eksi
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 8 Aralık 2021 #6 M4RK dedi: Masaüstündeki resimler dosyasını kendim manuel olarak açmıştım, silmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Silineceğini sanmıyorum ancak siz yedek alırsanız daha iyi olur. Artı 0 Eksi
M4RK dedi: Masaüstündeki resimler dosyasını kendim manuel olarak açmıştım, silmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Silineceğini sanmıyorum ancak siz yedek alırsanız daha iyi olur.