J JANISSARYS Decapat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #1 Flaşa GPT tarzı format yukledim alttaki çubuk doldu ve ekran öylece kaldı diğer turlu yukledim bu sefer de GPT lazım dedi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2022
Flaşa GPT tarzı format yukledim alttaki çubuk doldu ve ekran öylece kaldı diğer turlu yukledim bu sefer de GPT lazım dedi.
altotziki Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2.044 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #2 1) Winddows'u orijinal sitesinden indirdiğinize emin olun. 2) Sisteminizin UEFI mi veya MBR mi olduğunu önce belirleyin. "Windows+r" tuş kombinasayonu ile çalıştırı açalım, ardından kutucuğa "msinfo32" yazarak açılılan pencereden BIOS Modu yazısını bulalım; BIOS modunun karşısında eğer Eski yazıyorsa flash belleğimize MBR olarak kurlum yapacağız. BIOS modunun karşısında eğer UEFI yazıyorsa flash belleğimize GPT olarak kurlum yapacağız. Artı 0 Eksi
1) Winddows'u orijinal sitesinden indirdiğinize emin olun. 2) Sisteminizin UEFI mi veya MBR mi olduğunu önce belirleyin. "Windows+r" tuş kombinasayonu ile çalıştırı açalım, ardından kutucuğa "msinfo32" yazarak açılılan pencereden BIOS Modu yazısını bulalım; BIOS modunun karşısında eğer Eski yazıyorsa flash belleğimize MBR olarak kurlum yapacağız. BIOS modunun karşısında eğer UEFI yazıyorsa flash belleğimize GPT olarak kurlum yapacağız.