Format atarken flash NTFS olursa sorun çıkar mı?

Udquuu

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Flashdisk ile Windows 10 formatı atmaya çalışıyorum. Elimde 64 GB'lık bir flashdisk var. Fakat flashdiski biçimlendirmeye çalıştığım zaman dosya biçimi olarak karşıma 2 seçenek çıkıyor. Bunlardan birisi exFAT (varsayılan) ve NTFS. Fakat bildiğim kadarıyla format için FAT32 seçmem gerekiyor. Var olan dosya biçimlerinden hangisi ile format atmalıyım? Bir sorun ile karşılaşır mıyım?
Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,
Flashdisk ile Windows 10 formatı atmaya çalışıyorum. Elimde 64 GB'lık bir flashdisk var. Fakat flashdiski biçimlendirmeye çalıştığım zaman dosya biçimi olarak karşıma 2 seçenek çıkıyor. Bunlardan birisi exFAT (varsayılan) ve NTFS. Fakat bildiğim kadarıyla format için FAT32 seçmem gerekiyor. Var olan dosya biçimlerinden hangisi ile format atmalıyım? Bir sorun ile karşılaşır mıyım?
Şimdiden teşekkürler.
FAT32 sağlıklı olan hocam. Normal kullanım için böyle durur. ISO yazdırırken NTFS istiyor zaten.
1693221701932.png

Yazdırılmış Win 10 iso flashı bu şekilde. Bununla sorunsuz geçen format attım.
Sonradan kullanmak için FAT32 ye geri çevirebilirsiniz.

Anladım arkadaşlar teşekkür ederim. Dosya biçimi seçeneklerinde FAT32 diye bir seçeneğin olmadığını söylemek istemiştim. Anladığım kadarıyla NTFS ile de işimi halledebileceğim gibi gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı