Çözüldü Format atarken Hata Kodu 0xC0000005

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptobumda 80 GB HDD vardı. Bugün Mac kurulumunda Mac formatında biçimlendirdim HDD'i daha sonra kurulum ekranına gelemeden birşeyler oldu dondu kaldı, bende vazgeçtim. Daha sonra USB belleği taktım ve Windows 8 kurulumuna geçtim orada Yerel Disk C'nin 52 GB olması gerekirken 10 GB gördüm, birde Yerel Disk D vardı 20 GB. Şimdi Windows 8 yükleyemiyorum, sizce çözümü nedir? :/

rvv2y.jpg

Bu hatanın aynısı benim başıma da gelmişti. Forumdaki arkadaşlar sayesinde sorunsuz kurulum yaptım. Forumdaki Windows 8 linkinden işletim sistemini indir ve düzgün biçimde flash belleğe iso dosyasını boot olarak yap. Sonrasında keyfine bak. Sorun hatalı veya sorunlu iso dosyasından dolayı oluyor.

Sorun çözülmüştür.

Çözüm : Bilgisayarı içine Mac OS X yazdırdığım DVD ile başlattım. Sonra Disk Utility kısmına girip Yerel Disk C'yi yanlış hatırlamıyorsam MS-DOS formatında biçimlendirdim. Daha sonrada biçimlendirdiğim bölüme Windows 8 kurdum. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı