Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.254 Makaleler 7 Çözümler 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Windows 10 PC'ye şimdi 8.1 format attım ve yaklaşık 15 dakikadır hazırlanıyor yerinde çark dönüyor. Bu normal mi yoksa bir problem mi var?
Windows 10 PC'ye şimdi 8.1 format attım ve yaklaşık 15 dakikadır hazırlanıyor yerinde çark dönüyor. Bu normal mi yoksa bir problem mi var?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 17 Şubat 2021 #2 Damon Salvatore dedi: Windows 10 PC'ye şimdi 8.1 format attım ve yaklaşık 15 dakikadır hazırlanıyor yerinde çark dönüyor. Bu normal mi yoksa bir problem mi var? Genişletmek için tıkla... Normal. Beklemeye devam edin heleki HDD varsa.
Damon Salvatore dedi: Windows 10 PC'ye şimdi 8.1 format attım ve yaklaşık 15 dakikadır hazırlanıyor yerinde çark dönüyor. Bu normal mi yoksa bir problem mi var? Genişletmek için tıkla... Normal. Beklemeye devam edin heleki HDD varsa.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 17 Şubat 2021 #3 Moderatörler konuyu içkiliyken onaylamış herhalde, yoksa "Selamın Aleyküm" yerine "Sa" yazmak serbest mi?
Moderatörler konuyu içkiliyken onaylamış herhalde, yoksa "Selamın Aleyküm" yerine "Sa" yazmak serbest mi?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.254 Makaleler 7 Çözümler 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #4 Arkadaşlar konu onaylanana kadar W8 kuruldu üstüne Opera driver vs kurdum şu an Steam yüklüyorum.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 17 Şubat 2021 #5 Damon Salvatore dedi: Arkadaşlar konu onaylanana kadar W8 kuruldu üstüne Opera driver vs kurdum şu an Steam yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Moderatörler uçak değil. Demek ki açılan çok fazla konu varmış ve çok da yazım hataları yapmışlar.
Damon Salvatore dedi: Arkadaşlar konu onaylanana kadar W8 kuruldu üstüne Opera driver vs kurdum şu an Steam yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Moderatörler uçak değil. Demek ki açılan çok fazla konu varmış ve çok da yazım hataları yapmışlar.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.254 Makaleler 7 Çözümler 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #6 CinarYilmaz dedi: Moderatörler uçak değil. Demek ki açılan çok fazla konu varmış ve çok da yazım hataları yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Moderatörlere bir şey demedim ki.
CinarYilmaz dedi: Moderatörler uçak değil. Demek ki açılan çok fazla konu varmış ve çok da yazım hataları yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Moderatörlere bir şey demedim ki.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 17 Şubat 2021 #7 Damon Salvatore dedi: Moderatörlere bir şey demedim ki. Genişletmek için tıkla... Konunun geç onaylanmasından yakınmışsın işte, konuyu üyeler mi onaylıyor?
Damon Salvatore dedi: Moderatörlere bir şey demedim ki. Genişletmek için tıkla... Konunun geç onaylanmasından yakınmışsın işte, konuyu üyeler mi onaylıyor?