Format Atarken HDD Görünmüyor

kurabiyeed

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Şu zor günlerde. Ben şimdi lafı uzatmadan başlıyorum. Geçen benim PC'ye virüs bulaştı trojan ondan format atmaya karar verdim. Win10'u mediatools dan indirdim sonra Rufus'dan ISO haline çevirdim. Ardından format işlemine F11'e basarak başladım ilk başta pek sorun yoktu şöyle bir hata yapmıştım biçimlendir yerine her sürücüye sil demiştim bunu yaptıktan bir de üstüne 2 .hata olarak HDD'te kurdum şeyi ondan sonra kuruldu falan falan bir baktım SSD yok bu sefer tekrar aynı şeyi yaptım ama bu sefer tabii ki de SSD'ye kurdum SSD'ye kurduğumda ise bu sefer HDD yok hay Allah dedim tekrar yaptım bu sefer sile basmak yerine biçimlendire bastım yine bir şey değişmedi biraz olay komik gibi çünkü hayatımda 2. format atışımdı ama bu sefer sıkıntılı oldu yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim tekrardan hayırlı ramazanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı