Format atarken internet kablosu algılanmıyor

Lusifır

Hectopat
Daha fazla  
Biglisayara format atarken bir anda kurulumu tamamlamak için internete bağlanın vs. bir şeyler yazıyordu. Ne olduğunu anlamadım ve internet bağlantısız kuruluma devam et seçeneğine tıklayıp formatı bitirdim ve hala internet yo. K kabloda sorun var desem önceden yoktu bir anda format atarken oldu ne olduysa çözümü nedir? Yardımcı olur musunuz? Aygıt Yöneticisi'neden giriyorum ağ bağdaştırıcılarına bir sürü WAN yazan bir şeyler var o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart driverini kurdunuz mu?

Kurmadım ama internet yok şu an nasıl kurabilirim internet Cafe'ye falan mı gitmem lazım? Bu arada sorun kabloda değilmiş başka kabloyla da kontrol ettim.

Kurmadım ama internet yok şu an nasıl kurabilirim internet Cafe'ye falan mı gitmem lazım? Bu arada sorun kabloda değilmiş başka kabloyla da kontrol ettim.

Hocam anakart driverini anakartın kendi CD'siyle kuruyorsunuz.
İnternet Cafe'de belki vardır o olmadan internete bağlanamazsınız.

Hocam anakart driverini anakartın kendi CD'siyle kuruyorsunuz.
İnternet Cafe'de belki vardır o olmadan internete bağlanamazsınız.
Bilgisayarda cd girişi yok ayrıca önceden format attığımda böyle birşey olmamıştı sorunun driverda olduğundan eminmisiniz?

Bilgisayarda CD girişi yok ayrıca önceden format attığımda böyle bir şey olmamıştı sorunun driverda olduğundan emin misiniz?

Siz formatı direkt bilgisayarı sıfırla kısmından mı attınız?
Çünkü bu format olmuyor.
Format dediğimiz şey Windows'un CD'siyle ya da flash belleğiyle bilgisayarı tamamen boşaltıp tekrardan kurmak oluyor.
Her format attığınızda anakart driveri ve ekran kartı driveri dahil olmak üzere her şey silinir.
Siz bilgisayarcıya gidip driver kurdurtmayı deneyin derim.
Sistemden ses geliyor mu?
Eğer ses gelmiyorsa anakart driveri yoktur.

Ekran kartıda gözükmüyor onundamı driverini kurmam lazım
Ses geliyor

Flash bellekle atmıştım formatı flash belleğide algılamıyor kafayı yemek üzereyim bilseydim hiç bulaşmazdım formata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…