Format Atarken İşletim Sistemi Seçme Ekranı Gelmiyor

Literary.

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çoklu format için flash disk hazırladım. Masaüstü bilgisayarıma takıp format ekranına geldiğimde istediğim işletim sistemini seçip format atabiliyorum. Ama laptopa taktığımda işletim sistemi seçme ekranı gelmiyor ve direk Home işletim sistemini kuruyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
çoklu format için flash disk hazırladım, laptopa taktığımda işletim sistemi seçme ekranı gelmiyor ve direk Home işletim sistemini kuruyor. Ne yapmam lazım?
Benimde bir ara başımı ağrıttı bu mesele. Multiboot USB hazırlamıştım. Laptopa takıyordum, işletim sistemi seçme ekranı geliyordu fakat hangisini seçsem ya sürücü bulunamadı hatası alıyor yada kurulum başarısız oluyordu. Çok araştırdım sebebi ise özünde çoklu işletim sistemi olmayan ISO dosyaları yani elinde bulunan ISO dosyası tek işletim sistemi içeriyor ve sen bu şekilde bir kaç farklı tek işletim sistemi içeren ISO dosyalarını Çoklu USB boot haline getirmişsin.

Çözümü: Laptopa kurmak istediğin işletim sistemini tek olarak bir boş USB'ye Rufus - Create bootable USB drives the easy way 'de bulunan Rufus programı ile yazdır, sorunun hallolur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı