Sevgili Technopat Halkı. İlk öncelikle konuda belirttiğim gibi bilgisayar kendini yeniden başlatıyor gibi ekran gidip geliyor. İlk önce benim laptop ekranım kırık bu yüzden bir monitöre vga yoluyla bağlı güzel kullanıyordum bilgisayarı formata ihtiyacı vardı bilgisayarımın bende herhalde bir şey olmaz dedim vga baglı monitörden görüntü gelerek yaparım dedim windows 8 in kendi içerisindeki kurtarma seçeneğiyle format atmak için bilgisayarı yeniden başlatıyordu bilgisayar kapandı tekrar aıldıgında umdugum gibi harici monitöre ekran gelmedi.
Birincil aygıt olmadığı için daha sonrasında neyse dedim laptop bari arkada zaten formatı atıyodur dedim 2 saat filan açık bıraktım arşıya gittim döndüğümde ise hala ekran siyahtı bende internetten baktığım sonularla laptopun ekranını söktüm, kablosunu cıkardım monitörü gene vga ile bagladım bu sefer birincil ekran monitörün oldu ve bıos menüsünü filan açıyordum, fakat bios menüsünü kapattıgımda yada bios menüsünü açmadıgımda monitör simsimyah ekranda kalıyor.
Laptopun ekranını bagladıgımda ise ekran kendini 5 sn ara ile kapıyor acıyor ekran 5 sn arayla gidip geliyor. Ben nasıl bir çözüm ile bu bilgisayarı tekrardan nasıl kullanabilirim yanlış anlamayın bilgisayar çalışıyor ama dedigim gibi sanırsam formatı atmadı o yüzden bilgisayarın ekranı kapanıp açılıyor.