Format atarken "kod 0xc0000225" hatası

Lothiewin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.

Bugün kardeşimin bilgisayarına format atmak istedim format ekranına geldiğimde bu diske Windows kurulamaz hatası aldım. Bende konuyu araştırdım bir sitede şu işlemi gördüm ve bu işlemi yaptım.

" Sırasıyla bu kelimeleri yazın diskpart - list disk - select disk 1- clean - convert MBR - exit "

İşlemi yaptıktan sonra tekrar format ekranına gelmek istediğimde Windows onarılma hatası aldım hata kodu 0xc0000225 hata dosyası winload.exe

Enter ile yeniden deneyin

F8 ile başlatıcıyı açın tarzı bir seçenek vardı.

Fakat enter veya F8'e bastığımda sayfa yenileniyor gibi oluyor ve herhangi bir tepki vermiyor.

Ne yapacağımı bilemiyorum. Elimde format USB'si var. USB takılı zaten. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu Format ekranına gelip "MBR" kısmını "GPT" olarak değiştirebilir misiniz? Ve ayrıca format atarken, 150MB'den küçük alanları sildiniz mi?
Evet malesef hepsini biçimlendirdim. Doğru dürüst araştırmadan işlem yaptım anlaşılan.
Biostan boot ayarlarını olması gerektiği gibi yaptıktan sonra f8 den format usb sini seçince başka tepki vermiyor. bahsettiğim ekranda kalıyorum. Format ekranına gelemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı