M Mehmet çatalkaya Hectopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 130 1 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, sistemimi sabah actigimda sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı. Ben de format atmaya karar verdim. Format atıyorum ama son anda mavi ekran veriyor ve 1 saniye içinde gelip gidiyor. Format atamıyorum. Ne yapabilirim sizce?
Arkadaşlar, sistemimi sabah actigimda sürekli mavi ekran hatası vermeye başladı. Ben de format atmaya karar verdim. Format atıyorum ama son anda mavi ekran veriyor ve 1 saniye içinde gelip gidiyor. Format atamıyorum. Ne yapabilirim sizce?
HALED BİN VELİD Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 2 Ağustos 2021 #2 Temiz kurulum şart bilgisayarcıya götürmeniz gerekli aynı sorunu ben yaşadım. Artı -2 Eksi
KS KS M Mehmet çatalkaya Hectopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 130 2 Ağustos 2021 #3 HALED BİN VELİD dedi: Temiz kurulum şart bilgisayarcıya götürmeniz gerekli aynı sorunu ben yaşadım. Genişletmek için tıkla... Evet birazdan götüreceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
HALED BİN VELİD dedi: Temiz kurulum şart bilgisayarcıya götürmeniz gerekli aynı sorunu ben yaşadım. Genişletmek için tıkla... Evet birazdan götüreceğim teşekkürler.
HALED BİN VELİD Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 2 Ağustos 2021 #4 Mehmet çatalkaya dedi: Evet birazdan götüreceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En kötüsü ise bilgisayarınızda virüs olabilir virüs formatı engelleme özelliği var diye biliyorum. Artı -1 Eksi
Mehmet çatalkaya dedi: Evet birazdan götüreceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En kötüsü ise bilgisayarınızda virüs olabilir virüs formatı engelleme özelliği var diye biliyorum.
KS KS M Mehmet çatalkaya Hectopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 130 2 Ağustos 2021 #5 Ben HDD veya güç kaynağından şüpheleniyorum diğer parçaları sıfır almıştım onlar eski parçamdı. Artı 0 Eksi
HALED BİN VELİD Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 2 Ağustos 2021 #6 Mehmet çatalkaya dedi: Ben HDD veya güç kaynağından şüpheleniyorum diğer parçaları sıfır almıştım onlar eski parçamdı. Genişletmek için tıkla... O zaman bilemem inşallah düzelir. Artı 0 Eksi
Mehmet çatalkaya dedi: Ben HDD veya güç kaynağından şüpheleniyorum diğer parçaları sıfır almıştım onlar eski parçamdı. Genişletmek için tıkla... O zaman bilemem inşallah düzelir.
KS KS M Mehmet çatalkaya Hectopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 130 2 Ağustos 2021 #7 HALED BİN VELİD dedi: O zaman bilemem inşallah düzelir. Genişletmek için tıkla... İnşallah Artı 0 Eksi