Format Atarken Mavi Ekran

xYasins

Hectopat
Daha fazla  
Kurulum yaparken çok kez hata aldım. En sonunda açıldı PC ama bu sefer de masaüstünde boşta dururken mavi ekran verdi. Hatta bu konuyu yazarken 1 kez daha hata verdi. Sorun nedir, bulamıyorum. Yardım eder misiniz? İlk dosya format esnasında, diğeri boştayken oldu.

Minidump

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kurulum için indirdiğiniz ISO dosyasının Microsoft tarafından sağlandığından emin olun.
Bu link üzerinden Microsoft tarafından sağlanan MediaCreationTool uygulamasını indirebilir ve USB diskinize veya DVD diskinize resmi ISO dosyasını kullanarak kurulum yapabilirsiniz.

Ayrıca temiz kurulum yapmayı ve disk biçimlendirme ekranında iken C: diskinizi (veya sistem için hangi diski kullanıyorsanız) biçimlendirmeyi unutmayın. Bazen ''Dosyalarımı ve ayarlarımı koru'' seçeneğini işaretlemek problem yaratabiliyor.

Bu işlemlere rağmen hala mavi ekran almaya devam ediyorsanız sorun HDD veya SDD üzerinde olabilir. İmkanınız var ise farklı bir depolama kaynağı kullanarak kurulum yapmayı deneyin.

Hiçbir türlü düzelmiyor m2 ssd ve hdd çıkarıp tek tek denedim, ram slotlarını denedim olmuyor. Başka minidump dosyası paylaşmaya kalksam dün geceden beri 50'den fazla mavi ekran aldım sorun nerde bir türlü bulamıyorum.

Hiçbir türlü düzelmiyor m2 ssd ve hdd çıkarıp tek tek denedim, ram slotlarını denedim olmuyor. Başka minidump dosyası paylaşmaya kalksam dün geceden beri 50'den fazla mavi ekran aldım sorun nerde bir türlü bulamıyorum.
Hem SSD üzerinde hem de HDD üzerinde ayrı ayrı Windows çalıştırmayı denediniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı