alimanli Yoctopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #1 Format sırasında modemi kapatıp açmak bir sorun oluşturur mu? Çünkü bulut üzerinden yükleme yapıyorum.
Format sırasında modemi kapatıp açmak bir sorun oluşturur mu? Çünkü bulut üzerinden yükleme yapıyorum.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.343 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #2 alimanli dedi: Format sırasında modemi kapatıp açmak bir sorun oluşturur mu? Çünkü bulut üzerinden yükleme yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne acelesi var bekleyin yüklemenin bitmesini? Artı 0 Eksi
alimanli dedi: Format sırasında modemi kapatıp açmak bir sorun oluşturur mu? Çünkü bulut üzerinden yükleme yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne acelesi var bekleyin yüklemenin bitmesini?
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 8 Mayıs 2023 #3 İndirme işlemi bitip dosyaları açama kısmına geçmiş ise sorun olmaz bence. Bulut üzerinden nasıl bir aşama ile yüklüyor bilmem ama bağlantı kopar ve ona ihtiyaç duyarsa yükleme kesilir tabi. Artı 0 Eksi
İndirme işlemi bitip dosyaları açama kısmına geçmiş ise sorun olmaz bence. Bulut üzerinden nasıl bir aşama ile yüklüyor bilmem ama bağlantı kopar ve ona ihtiyaç duyarsa yükleme kesilir tabi.