Format atarken "ne tür bir yükleme yapmak istiyorsunuz" sorusu

Skaylia

Hectopat
USB'ye ISO dosyası yükleyip buraya kadar geldim bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.
2 seçenek var 1. seçeneği seçtiğimde hata veriyor.
2. seçenekte dosyaların silineceği yazıyor D diskinde önemli resimlerim var 2. seçeneği seçtiğimde D diskindeki resimlerim gider mi?

Dosya Ekleri

• 292245167_2679670622176588_2356963239572989867_n.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 369

D diskini biçimlendirmediğin / silmediğin sürece gitmez. C diskini silip devam edebilirsiniz.

2. seçeneği seçmeniz lazım. Eğer D diskine biçimlendir demezseniz resimleriniz falan gitmez.

Hocam ilk seçenek işletim sisteminizi yükseltme seçeneği. Cihazınızda şu an bir işletim sistemi yoksa 1. seçeneği kullanamazsınız zaten.

İkinci seçenek ise temiz kurulum yapmak isteyenlere. İkinci seçeneği seçtiğiniz zaman karşınızda 1 veya 1'den fazla diskler gelecek. D diskinin hangisi olduğunu anlarsınız zaten. D diskine ellemeden diğer diskleri silip biçimlendirdikten sonra format atmaya başlayabilirsiniz.

2. seçeneği seçin. Diskinizi hiç ellemeden direkt kur derseniz resimleriniz silinmez.

Merhabalar, buradaki videodan 6:40 sonrasını ilk olarak izleyiniz.

Bilgisayarınızda var olan disketleri görüntülediğiniz ekrana geldiğinizde D diskiniz haricindeki disklerinizi biçimlendirip, Windows kurulumunuzu C diski içerisine yapınız. Bu noktada diskleri GB olarak boyutlarından ayırt edebilirsiniz. D diskiniz içerisinde başka bir Windows işletim sistemi bulunmaması daha sağlıklı olacaktır.

Hangisinin D olduğunu anlayamadım ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• 16571175159374377054771731714008.jpg
    186,6 KB · Görüntüleme: 260
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…