Harddiski söküp SSD'yi takiyorum, SSD'de hata veriyor. Hardiski geri taktigimda aciliyor. Windows SSD'yi ayri laptopuma takiyorum sorun olmadan aciliyor. Ama bu All in One PC'de acilmiyor kafayi yiyeceğim yardimci olur musunuz
SSD'yi taktigimda bu hatayi aliyorum
Ama SSD'nin 240 GB oldugunu görüyor kafayi yedirtti bana.
Format atayim diyorum ayarlari yapiyorum baska hata veriyor. Bu da format fotograflari:
sony vaio pcg-252m modelli all one pc
2 gb ram
Anlamadigim ssd yi açmama gibi olasiligi olabilirmi yanlis ne var herseyi denedim ssd calisyor windows kurulu leptopda calisiyor hardiski taktigimda aciyor ssd yi acmiyor
BIOS'ta F9 ve sonra F10'a bas. Sadece SSD olsun sistemde. Sanırım Win 7 kullanıyorsun. ISO dosyasını Rufus ile MBR-CSM olarak yazdır.
BIOS'a gir ve boot sekmesinde ilk sıraya USB belleği al ve F10 ile kaydet ve dene.
BIOS'ta F9 ve sonra F10'a bas. Sadece SSD olsun sistemde. Sanırım Win 7 kullanıyorsun. ISO dosyasını Rufus ile MBR-CSM olarak yazdır.
BIOS'a gir ve boot sekmesinde ilk sıraya USB belleği al ve F10 ile kaydet ve dene.