Format atarken PC HDD'yi görmüyor

yusufzengull

Decapat
Daha fazla  
Windows 8.1 kuruyoruz HDD'nin içinde Windows 7 var ama farklı PC'ye taktığımız için FreeDOS olarak başlıyor. Format CD'sini taktık vs. sürücü seç bölümünde HDD gözükmüyor. Yeniledim HDD tak çıkar yaptım HDD çalışıyor ama PC görmüyor. 2 gündür uğraşıyorum vmd mevzusu varmış BIOS'dan kapatınca düzeliyormuş ama anakartım eski olduğu için vmd setup menü yok. Intel'in sitesinden vmd yazılımını indirip USB'ye çıkardım taktım sürücü yükle dediğimde her zamanki "hiçbir imzalanmış yazılım aygıtı bulunmadı vs. diyor.". (Olmazsa elimde başka bir USB'de Windows 10 var ve CD'de lisanslı Windows 7 Home var.)

Şimdi cihazda hali hazırda windows 7 yüklü, ama şimdi sen windows 8.1 kurmak istiyorsun, format'a başlıyorsun disk biçimlendirme kısmında disklerini göremiyorsun doğrumudur ?
Fortmat atadan zaten içindeki Win7'yi okumuyor FreeDos gibi siyah ve bazı yazılar yazıyor o yüzden Win 8.1 kurmayı tercih ettim

Öyle bir model bulamıyorum, anakart'ının modelini nerden öğrendin acaba?

Hocam ya çok teşekkür ederim AMD Ryzen islemcim var format atacağım PC'ye bir türlü 2TB HDD'yi 128MB olarak görüyordu dediklerinizi yaptım sadece sondaki convert MBR'yi sorunum hallolunca denemedim artık.

Convert MBR yapınca anakart üzerindeki biçimi mi değiştirmiş oluyoruz yoksa diskin formatını mı değiştirmiş oluyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…