E ErenAydn Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı formatlamaya çalışıyorum. USB'yi hazırladım, bilgisayara taktım ve boot menüden USB'yi seçiyorum. Reboot and select proper boot device. Bu uyarıyı alıyorum ve ilk defa format atıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı formatlamaya çalışıyorum. USB'yi hazırladım, bilgisayara taktım ve boot menüden USB'yi seçiyorum. Reboot and select proper boot device. Bu uyarıyı alıyorum ve ilk defa format atıyorum.
KS KS E ErenAydn Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #11 Yusuf Şahan dedi: Ya da gpt,mbr yi yanlış seçmiş olabilirsiniz. Hocam usbde sorun var. Disk bölüm düzenini yanlış seçmissiniz. Genişletmek için tıkla... yani usbde sıkıntı olduğunumu söylüyorsunuz Artı 0 Eksi
Yusuf Şahan dedi: Ya da gpt,mbr yi yanlış seçmiş olabilirsiniz. Hocam usbde sorun var. Disk bölüm düzenini yanlış seçmissiniz. Genişletmek için tıkla... yani usbde sıkıntı olduğunumu söylüyorsunuz
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #12 105993 dedi: Sistemin ne? USB belleğin kaç GB, ISO'yu nasıl yazdırdın? Genişletmek için tıkla... Hocam rufus sığmasa basmaz. ErenAydn dedi: yani usbde sıkıntı olduğunumu söylüyorsunuz Genişletmek için tıkla... Hayır kurarken. Artı 0 Eksi
105993 dedi: Sistemin ne? USB belleğin kaç GB, ISO'yu nasıl yazdırdın? Genişletmek için tıkla... Hocam rufus sığmasa basmaz. ErenAydn dedi: yani usbde sıkıntı olduğunumu söylüyorsunuz Genişletmek için tıkla... Hayır kurarken.
KS KS E ErenAydn Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #13 105993 dedi: Sistemin ne? USB belleğin kaç GB, ISO'yu nasıl yazdırdın? Genişletmek için tıkla... Nexus LiteOS 10 işletim sistemini kurmaya çalıştım usb 1.91 gb bilgisayar çok eski o yüzden düşük bir işletim sistemi kurmaya çalışıyorum Artı 0 Eksi
105993 dedi: Sistemin ne? USB belleğin kaç GB, ISO'yu nasıl yazdırdın? Genişletmek için tıkla... Nexus LiteOS 10 işletim sistemini kurmaya çalıştım usb 1.91 gb bilgisayar çok eski o yüzden düşük bir işletim sistemi kurmaya çalışıyorum
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #14 ErenAydn dedi: Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı formatlamaya çalışıyorum. USB'yi hazırladım, bilgisayara taktım ve boot menüden USB'yi seçiyorum. Reboot and select proper boot device. Bu uyarıyı alıyorum ve ilk defa format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ErenAydn dedi: Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı formatlamaya çalışıyorum. USB'yi hazırladım, bilgisayara taktım ve boot menüden USB'yi seçiyorum. Reboot and select proper boot device. Bu uyarıyı alıyorum ve ilk defa format atıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS E ErenAydn Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #15 Yusuf Şahan dedi: Hocam rufus sığmasa basmaz. Hayır kurarken. Genişletmek için tıkla... Nexus LiteOS 10 işletim sistemini kurmaayı deniyorumiso boyutu düşük kurabildi Artı 0 Eksi
Yusuf Şahan dedi: Hocam rufus sığmasa basmaz. Hayır kurarken. Genişletmek için tıkla... Nexus LiteOS 10 işletim sistemini kurmaayı deniyorumiso boyutu düşük kurabildi
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #16 ErenAydn dedi: Nexus LiteOS 10 işletim sistemini kurmaya çalıştım usb 1.91 gb bilgisayar çok eski o yüzden düşük bir işletim sistemi kurmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı çalıştır discord varsa ordan hızlıca yaparım mesajlar geç geliyor. kedydremurr Artı 0 Eksi
ErenAydn dedi: Nexus LiteOS 10 işletim sistemini kurmaya çalıştım usb 1.91 gb bilgisayar çok eski o yüzden düşük bir işletim sistemi kurmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı çalıştır discord varsa ordan hızlıca yaparım mesajlar geç geliyor. kedydremurr
KS KS E ErenAydn Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #17 Yusuf Şahan dedi: Hocam rufus sığmasa basmaz. Hayır kurarken. Genişletmek için tıkla... doğrusu nasıl olmalı Artı 0 Eksi
Yusuf Şahan dedi: Hocam rufus sığmasa basmaz. Hayır kurarken. Genişletmek için tıkla... doğrusu nasıl olmalı
Yusuf Şahan Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #18 ErenAydn dedi: doğrusu nasıl olmalı Genişletmek için tıkla... Ona bakmak lazım gpt mbr olabilir eskiyse mbr idir. Dediğim gibi discord var ise istek atın sonra engelllersiniz. sorun değil. Yusuf Şahan dedi: Ona bakmak lazım gpt mbr olabilir eskiyse mbr idir. Dediğim gibi discord var ise istek atın sonra engelllersiniz. sorun değil. Genişletmek için tıkla... nick: kedydremurr Artı 0 Eksi
ErenAydn dedi: doğrusu nasıl olmalı Genişletmek için tıkla... Ona bakmak lazım gpt mbr olabilir eskiyse mbr idir. Dediğim gibi discord var ise istek atın sonra engelllersiniz. sorun değil. Yusuf Şahan dedi: Ona bakmak lazım gpt mbr olabilir eskiyse mbr idir. Dediğim gibi discord var ise istek atın sonra engelllersiniz. sorun değil. Genişletmek için tıkla... nick: kedydremurr
KS KS E ErenAydn Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #19 Yusuf Şahan dedi: Ona bakmak lazım gpt mbr olabilir eskiyse mbr idir. Dediğim gibi discord var ise istek atın sonra engelllersiniz. sorun değil. nick: kedydremurr Genişletmek için tıkla... attım Artı 0 Eksi
Yusuf Şahan dedi: Ona bakmak lazım gpt mbr olabilir eskiyse mbr idir. Dediğim gibi discord var ise istek atın sonra engelllersiniz. sorun değil. nick: kedydremurr Genişletmek için tıkla... attım