K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #11 dwarekithx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu Microsoft'un kendi aracı. O yüzden Rufus ile aynı işi görmüş. Ama sadece o işletim sistemini kurabilir.
dwarekithx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu Microsoft'un kendi aracı. O yüzden Rufus ile aynı işi görmüş. Ama sadece o işletim sistemini kurabilir.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #12 KaptanUfuk dedi: Bu Microsoft'un kendi aracı. O yüzden Rufus ile aynı işi görmüş. Ama sadece o işletim sistemini kurabilir. Genişletmek için tıkla... Rufus kullanacagim zaman hangi ayarlari yapmam gerekli
KaptanUfuk dedi: Bu Microsoft'un kendi aracı. O yüzden Rufus ile aynı işi görmüş. Ama sadece o işletim sistemini kurabilir. Genişletmek için tıkla... Rufus kullanacagim zaman hangi ayarlari yapmam gerekli
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #13 dwarekithx dedi: Rufus kullanacagim zaman hangi ayarlari yapmam gerekli. Genişletmek için tıkla... UEFI ise MBR'den GPT'ye seçmeniz gerekli. Ve ayrıca NTFS olarak biçimlendirmeniz gerekli. Linux sistem kuracak isteniz dd modda yazdırmanız gerekli.
dwarekithx dedi: Rufus kullanacagim zaman hangi ayarlari yapmam gerekli. Genişletmek için tıkla... UEFI ise MBR'den GPT'ye seçmeniz gerekli. Ve ayrıca NTFS olarak biçimlendirmeniz gerekli. Linux sistem kuracak isteniz dd modda yazdırmanız gerekli.
Prisvx.q Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 321 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #14 dwarekithx dedi: Rufus kullanacagim zaman hangi ayarlari yapmam gerekli Genişletmek için tıkla... Sadece diski ayarlamanız lazım diye hatırlıyorum bayağıdır format atmıyorum tam hatırlayamadım
dwarekithx dedi: Rufus kullanacagim zaman hangi ayarlari yapmam gerekli Genişletmek için tıkla... Sadece diski ayarlamanız lazım diye hatırlıyorum bayağıdır format atmıyorum tam hatırlayamadım