T This is man crazy Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 128 3 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, format atarken disk bölme yeri çıktı. Ben sistemi de biçimlendirdim. Bir sıkıntı olur mu? Yoksa tekrar format atayım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Arkadaşlar, format atarken disk bölme yeri çıktı. Ben sistemi de biçimlendirdim. Bir sıkıntı olur mu? Yoksa tekrar format atayım mı?
M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 3 Haziran 2021 #2 Tamamen sıfırlanmış olur, sıfır kurulum ekranı gelir. Sorun yok, yedek vs aldıysanız yani. *Ekleme: bir dakika, sistemi sildiyseniz, yani Windows kurulu diski, yeniden yüklemeniz gerekiyor. Pardon.. Artı 0 Eksi
Tamamen sıfırlanmış olur, sıfır kurulum ekranı gelir. Sorun yok, yedek vs aldıysanız yani. *Ekleme: bir dakika, sistemi sildiyseniz, yani Windows kurulu diski, yeniden yüklemeniz gerekiyor. Pardon..
JackieJudy Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 478 Makaleler 2 3 Haziran 2021 #3 D-dostum zaten formatın amacı sistemi sıfırlamak değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS T This is man crazy Hectopat Katılım 14 Mart 2017 Mesajlar 128 3 Haziran 2021 #4 JackieJudy dedi: D-dostum zaten formatın amacı sistemi sıfırlamak değil mi? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta attım. En üstteki sistem yazan yeri biçimlendirdim. Sorun olur mu? M e l i s s a dedi: Tamamen sıfırlanmış olur, sıfır kurulum ekranı gelir. Sorun yok, yedek vs aldıysanız yani. *Ekleme: bir dakika, sistemi sildiyseniz, yani Windows kurulu diski, yeniden yüklemeniz gerekiyor. Pardon.. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta attığım gibi en üstteki sistemi biçimlendirdim. Sıkıntı olur mu? Dosya Ekleri 92FAFF40-989F-4367-B779-CC69AB7C891C.jpeg 111,5 KB · Görüntüleme: 88 395C0A5D-3AFD-479D-97DE-34B3AA799B0D.jpeg 111,5 KB · Görüntüleme: 81 Artı 0 Eksi
JackieJudy dedi: D-dostum zaten formatın amacı sistemi sıfırlamak değil mi? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta attım. En üstteki sistem yazan yeri biçimlendirdim. Sorun olur mu? M e l i s s a dedi: Tamamen sıfırlanmış olur, sıfır kurulum ekranı gelir. Sorun yok, yedek vs aldıysanız yani. *Ekleme: bir dakika, sistemi sildiyseniz, yani Windows kurulu diski, yeniden yüklemeniz gerekiyor. Pardon.. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta attığım gibi en üstteki sistemi biçimlendirdim. Sıkıntı olur mu?
JackieJudy Hectopat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 478 Makaleler 2 4 Haziran 2021 #5 Dostum eğer format atarken o bölümü sildiysen orada depolanan bilgiler gider, ki zaten formatın amacı sistemi sıfırlamak. Hepsini silsen bile dert değil, sildiğin zaman sağ alttan "Yeni"ye basıp tekrar açabilirsin. Artı 0 Eksi
Dostum eğer format atarken o bölümü sildiysen orada depolanan bilgiler gider, ki zaten formatın amacı sistemi sıfırlamak. Hepsini silsen bile dert değil, sildiğin zaman sağ alttan "Yeni"ye basıp tekrar açabilirsin.