Format atarken sistem kapanıyor

G4M3RVB

Picopat
Daha fazla  
RAM
2
SSD veya HDD modeli
segata 250 gb
Ekran kartı
bilmiyorum ama var
Anakart
gigabyte sanırım
İşlemci
e550
Arkadaşlar evde diğer PC'nin hard diskini sökmüştüm ve kendi PC'me takmıştım ama kardeşim PC istediği için çıkarıp geri taktım. İçi boş, Windows yok ve Windows 7 USB hazırladım. Taktım makineye, USB okuyor file... diye bir şey çıktı nokta nokta olan yeri, hatırlamıyorum, okudu açtı ve Windows 7 wallaperi geldi, mouse geldi ama sonra öyle kaldı. Ben de reset attım ve sonra hep file okuma ekranına gelince kendini kapatıyor. Fişini çektim bekliyorum, çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar evde diğer PC'nin hard diskini sökmüştüm ve kendi PC'me takmıştım ama kardeşim PC istediği için çıkarıp geri taktım. İçi boş, Windows yok ve Windows 7 USB hazırladım. Taktım makineye, USB okuyor file... Diye bir şey çıktı nokta nokta olan yeri, hatırlamıyorum, okudu açtı ve Windows 7 wallaperi geldi, mouse geldi ama sonra öyle kaldı. Ben de reset attım ve sonra hep file okuma ekranına gelince kendini kapatıyor. Fişini çektim bekliyorum, çözümü nedir?

Tam emin olmamakla birlikde HDD nanay. Bozulmuş doğru mu takmadınız bir kontrol edin. Ama bilmiyorsanız fazla kurcalamayın kısa devre yaptırır anakart ve birleşenleri yakabilirsiniz.

Tam emin olmamakla birlikde HDD nanay. Bozulmuş doğru mu takmadınız bir kontrol edin. Ama bilmiyorsanız fazla kurcalamayın kısa devre yaptırır anakart ve birleşenleri yakabilirsiniz.

Kanka termal macun bitmiş soğuması için fişi çektim bekledim sonra tekrar yaptım bu sefer kapanmadı frmat attım yakın zamanda bakım yapacam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı