Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 20 Ekim 2022 #11 Twingaftro dedi: Butun hepsini sildigim zaman bi sorun olusmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... İçindeki tüm veriler silinecek. Önemli bir şeyin varsa önce onları başka bir yere aktar.
Twingaftro dedi: Butun hepsini sildigim zaman bi sorun olusmaz degil mi? Genişletmek için tıkla... İçindeki tüm veriler silinecek. Önemli bir şeyin varsa önce onları başka bir yere aktar.
S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 20 Ekim 2022 #12 Twingaftro dedi: Arkadaşlar iyi aksamlar. Format atacağım. Sifirdan yuklemek istiyorum. Ama pek anlayamadim. Eki Görüntüle 1549208 Genişletmek için tıkla... Hepsini seç tek tek sil hocam.
Twingaftro dedi: Arkadaşlar iyi aksamlar. Format atacağım. Sifirdan yuklemek istiyorum. Ama pek anlayamadim. Eki Görüntüle 1549208 Genişletmek için tıkla... Hepsini seç tek tek sil hocam.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 20 Ekim 2022 #13 Sıfır format dediğin tüm verileri silip, diskleri yeniden oluşturduktan sonra atılan şeye denir. Diskinin içinde bilgi varsa öncelikle onları yedekle.
Sıfır format dediğin tüm verileri silip, diskleri yeniden oluşturduktan sonra atılan şeye denir. Diskinin içinde bilgi varsa öncelikle onları yedekle.
Twingaftro Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 116 20 Ekim 2022 #14 Hepsini sildikten sonra yeni seceneginden bir yer acmam gerekecek mi
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 20 Ekim 2022 #15 Yeni dedikten sonra zaten 1 tane disk üzerinden yeni yer açıyorsun. Dediklerimi bir yapsan iş ilerleyecek ama yapmıyorsun.
Yeni dedikten sonra zaten 1 tane disk üzerinden yeni yer açıyorsun. Dediklerimi bir yapsan iş ilerleyecek ama yapmıyorsun.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 20 Ekim 2022 #16 Twingaftro dedi: Hepsini sildikten sonra yeni seceneginden bir yer acmam gerekecek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece geri kalan son bölümü seç devam et kendisi otomatik düzenleyecek.
Twingaftro dedi: Hepsini sildikten sonra yeni seceneginden bir yer acmam gerekecek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece geri kalan son bölümü seç devam et kendisi otomatik düzenleyecek.
Twingaftro Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 116 20 Ekim 2022 #17 CillianMurphy dedi: Yeni dedikten sonra zaten 1 tane disk üzerinden yeni yer açıyorsun. Dediklerimi bir yapsan iş ilerleyecek ama yapmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuyla ilgili pek bilgim olmadigi icin yanlis bisi yapmak istemiyorum o yuzden soyluyorum
CillianMurphy dedi: Yeni dedikten sonra zaten 1 tane disk üzerinden yeni yer açıyorsun. Dediklerimi bir yapsan iş ilerleyecek ama yapmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuyla ilgili pek bilgim olmadigi icin yanlis bisi yapmak istemiyorum o yuzden soyluyorum
T Talinat Centipat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 219 Çözümler 1 20 Ekim 2022 #18 Eğer Windows 10 ise uğraşmana gerek yok. C'yi hangi diske kurmak istiyorsan ona tıklayıp ileri de o gereken bölümlendirmeyi yapar. D'yi ise Windows kurulduktan sonda Basit Birim oluştur diyerek halledebilirsin Twingaftro dedi: Hepsini sildikten sonra yeni seceneginden bir yer acmam gerekecek mi Genişletmek için tıkla...
Eğer Windows 10 ise uğraşmana gerek yok. C'yi hangi diske kurmak istiyorsan ona tıklayıp ileri de o gereken bölümlendirmeyi yapar. D'yi ise Windows kurulduktan sonda Basit Birim oluştur diyerek halledebilirsin Twingaftro dedi: Hepsini sildikten sonra yeni seceneginden bir yer acmam gerekecek mi Genişletmek için tıkla...
Twingaftro Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 116 20 Ekim 2022 #19 Arkadaslar tesekkur ederim sonunda anladim. Herkese iyi aksamlar iyi gunler