V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 26 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar format atıyordum bilgisayara, boot ettim boot ettikten sonra yeniden başlattı ve bu siyah ekranda kaldı. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar format atıyordum bilgisayara, boot ettim boot ettikten sonra yeniden başlattı ve bu siyah ekranda kaldı. Ne yapmam lazım?
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.083 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ağustos 2019 #2 Format ekranın geldi mi ? Gelmediyse flaşa farklı bir İSO dosyası yazdır.
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 648 Çözümler 2 Yer İstanbul 26 Ağustos 2019 #3 TheCombox dedi: Format ekranın geldi mi ? Gelmediyse flaşa farklı bir İSO dosyası yazdır. Genişletmek için tıkla... Gelmedi, ama bu iso dosyası her zaman kullandığım dosya, neden şimdi olmuyor?
TheCombox dedi: Format ekranın geldi mi ? Gelmediyse flaşa farklı bir İSO dosyası yazdır. Genişletmek için tıkla... Gelmedi, ama bu iso dosyası her zaman kullandığım dosya, neden şimdi olmuyor?