Format atarken SSD biçimlendirildikten sonra format atılamıyor

Ghost382

Centipat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarıma format atmak istedim. Windows'un nereye yükleneceği yerde yanlışlıkla SSD'mi biçimlendirme tuşuna bastım. şimdi bilgisayarımda hata kodu alıyorum (hata kodunu altlara yazacağım) format atamıyorum. Ne yapmam gerek? bilgisayar elimde patlamasın.

0x80070570 hata kodunu aldım.

USB ile mi format atıyorsun?

Manuel Yükleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD'yi başka bilgisayara takarak ya da USB'de ssd kutusu ile bağlayıp Windows üzerinden format atmayı deneyebilirsin belki

SSD'yi başka bilgisayara takarak ya da USB'de SSD kutusu ile bağlayıp Windows üzerinden format atmayı deneyebilirsin belki

Kusura bakma eksik bilgi vermişim bilgisayarım laptop

Yeni bir şey daha oldu bilgisayarınızın onarılması gerek diye yazı çıkıyor USB ile yapmam gerektiği yazıyor nasıl yapabilirim?

Windows'un nereye yükleneceği yerde yanlışlıkla SSD'mi biçimlendirme tuşuna bastım.

USB flash biçimlendirecek iken gidip SSD'yi mi biçimlendirdin yani? O zaman USB flash şuan boş olmalı. USB flash'ı ISO dosyası kurmak için dönüştürücü ile telefondan yapabilirsin.

Yeni bir şey daha oldu bilgisayarınızın onarılması gerek diye yazı çıkıyor USB ile yapmam gerektiği yazıyor nasıl yapabilirim?

Eğer USB flash'ta ISO zaten varsa bios ile üste çekip kurulum türünü "Yalnızca Windows’u yükle" yap. Disk bölümleme ekranında eski dosyaları tek tek seçip sil.

Başka PC Varsa Ona WinToHDD Kur Windows 11 ISO indir yeni yükle de WinToHDD'den Ardından O Diski SATA Kablosuna Bağla Diski seç (başladığın) Devam Et ikisine de biçimlerdir de beklerken Bitince bilgisayarı kapatı aç tikini PC Kapanınca O Diski SATA Kablosundan Çıkar Ve Sorunlu PC'ye Tak

Hocam işte sorun orada formatı atmıyor %1 gösterdiği zaman hata veriyor USB Windows'un USB'si

Ve usb değil ssd biçimlendi ssd nin verilerini sildi.

@Ghost382 kurulum ekranında bilgisayar onar kısmı var mı? (Hatırlamıyorum.)

Eğer varsa, komut işlemcini açıp;

Kod:
diskpart
list disk
select disk 0   (SSD'ni seç! Boyuta göre anlarsın zaten. Parantez ve parantez içini sil!)
clean
exit
exit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…