Bugün bilgisayarıma format atmak istedim. Windows'un nereye yükleneceği yerde yanlışlıkla SSD'mi biçimlendirme tuşuna bastım. şimdi bilgisayarımda hata kodu alıyorum (hata kodunu altlara yazacağım) format atamıyorum. Ne yapmam gerek? bilgisayar elimde patlamasın.
Bugün bilgisayarıma format atmak istedim. Windows'un nereye yükleneceği yerde yanlışlıkla SSD'mi biçimlendirme tuşuna bastım. Şimdi bilgisayarımda hata kodu alıyorum (hata kodunu altlara yazacağım) format atamıyorum. Ne yapmam gerek? Bilgisayar elimde patlamasın.
USB flash biçimlendirecek iken gidip SSD'yi mi biçimlendirdin yani? O zaman USB flash şuan boş olmalı. USB flash'ı ISO dosyası kurmak için dönüştürücü ile telefondan yapabilirsin.
Eğer USB flash'ta ISO zaten varsa bios ile üste çekip kurulum türünü "Yalnızca Windows’u yükle" yap. Disk bölümleme ekranında eski dosyaları tek tek seçip sil.
Başka PC Varsa Ona WinToHDD Kur Windows 11 ISO indir yeni yükle de WinToHDD'den Ardından O Diski SATA Kablosuna Bağla Diski seç (başladığın) Devam Et ikisine de biçimlerdir de beklerken Bitince bilgisayarı kapatı aç tikini PC Kapanınca O Diski SATA Kablosundan Çıkar Ve Sorunlu PC'ye Tak
USB flash biçimlendirecek iken gidip SSD'yi mi biçimlendirdin yani? O zaman USB flash şu an boş olmalı. USB Flash'ı ISO dosyası kurmak için dönüştürücü ile telefondan yapabilirsin.
Eğer USB Flash'ta ISO zaten varsa BIOS ile üste çekip kurulum türünü "Yalnızca Windows'u yükle" yap. Disk bölümleme ekranında eski dosyaları tek tek seçip sil.