Melihcx Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:40 #1 Bilgisayarım mavi ekran verip duruyordu, format atmak istedim ve SSD fotoğraftaki şekilde görünüyor. Çözüm bulabilir miyim? Dosya Ekleri IMG_20251001_224842.jpg 101 KB · Görüntüleme: 11
Bilgisayarım mavi ekran verip duruyordu, format atmak istedim ve SSD fotoğraftaki şekilde görünüyor. Çözüm bulabilir miyim?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.226 Makaleler 60 Çözümler 810 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:45 #2 Tüm bölümleri silip baştan oluşturup denedin mi ? Artı 0 Eksi
KS KS Melihcx Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:16 #3 claus dedi: Tüm bölümleri silip baştan oluşturup denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim. Sanırım SSD arızalı, zaten mavi ekran veriyordu. Sistem onun için format atıyordum ama Crystal infodan SSD sağlığına baktım 99 görünüyordu. claus dedi: Tüm bölümleri silip baştan oluşturup denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yeni SSD aldım da anakartım B450 Tomahawk M.2 gen 4 uyumlu mudur ben öğrenemedim. Artı 0 Eksi
claus dedi: Tüm bölümleri silip baştan oluşturup denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim. Sanırım SSD arızalı, zaten mavi ekran veriyordu. Sistem onun için format atıyordum ama Crystal infodan SSD sağlığına baktım 99 görünüyordu. claus dedi: Tüm bölümleri silip baştan oluşturup denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yeni SSD aldım da anakartım B450 Tomahawk M.2 gen 4 uyumlu mudur ben öğrenemedim.
AloneDark34 Decipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 311 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:39 #4 Melihcx dedi: Denedim. Sanırım SSD arızalı, zaten mavi ekran veriyordu. Sistem onun için format atıyordum ama Crystal infodan SSD sağlığına baktım 99 görünüyordu. Yeni SSD aldım da anakartım B450 Tomahawk M.2 gen 4 uyumlu mudur ben öğrenemedim. Genişletmek için tıkla... Uyumludur. Artı 0 Eksi
Melihcx dedi: Denedim. Sanırım SSD arızalı, zaten mavi ekran veriyordu. Sistem onun için format atıyordum ama Crystal infodan SSD sağlığına baktım 99 görünüyordu. Yeni SSD aldım da anakartım B450 Tomahawk M.2 gen 4 uyumlu mudur ben öğrenemedim. Genişletmek için tıkla... Uyumludur.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.226 Makaleler 60 Çözümler 810 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:58 #5 Melihcx dedi: Denedim. Sanırım SSD arızalı, zaten mavi ekran veriyordu. Sistem onun için format atıyordum ama Crystal infodan SSD sağlığına baktım 99 görünüyordu. Genişletmek için tıkla... Araçlar her zaman kesin sonuç veremez. Yeni disk ile deneyip gelişmeleri bildirirsiniz. Artı 0 Eksi
Melihcx dedi: Denedim. Sanırım SSD arızalı, zaten mavi ekran veriyordu. Sistem onun için format atıyordum ama Crystal infodan SSD sağlığına baktım 99 görünüyordu. Genişletmek için tıkla... Araçlar her zaman kesin sonuç veremez. Yeni disk ile deneyip gelişmeleri bildirirsiniz.