Format atarken SSD'nin hangisi olduğu nnasıl bilinir?

Tylerdurden1

Megapat
Daha fazla  
Anakartıma 2 tane M.2 SSD takacağım 2'si de 1 TB. Ama hızlı olanı Windows ve program kurmak için kullanacağım. Ama format atarken 2'si de aynı boyutta görünecek. Nereden ayırt edebilirim? Birisi Samsung birisi Kioxia. Dediğim gibi boyutları ikisi de 1TB hangisinin hangisi olduğunu nereden bileceğim? Yavaş diske kurmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartıma 2 tane M.2 SSD takacağım 2'si de 1 TB. Ama hızlı olanı Windows ve program kurmak için kullanacağım. Ama format atarken 2'si de aynı boyutta görünecek. Nereden ayırt edebilirim? Birisi Samsung birisi Kioxia. Dediğim gibi boyutları ikisi de 1TB hangisinin hangisi olduğunu nereden bileceğim? Yavaş diske kurmak istemiyorum.

Önce birini tak Windows kur. Diğerini daha sonra takarsın.

Format atmadan önce halihazırda bir işletim sisteminiz varsa, Disk Yönetimi'ne girin. Orada bölümlerin yanında Disk 0, Disk 1 yazar. Buradan bakabilirsiniz.

Önce birini tak Windows kur. Diğerini daha sonra takarsın.

İlk bunu yazacaktım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı