Çözüldü Format atarken sürücü güncelleme işlemi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@Kuffoa oldu ustam USB'den oluyormuş NVIDIA'yı bile yükledi biraz bekleyinizden sonra CMD devmgmt.msc yazdım inf sürücü kurdu USB'den oldu yani.

@Kuffoa ustam ben Wi-Fi kaldırmak istiyorum format sırasında nasıl yapabilirim boş olmasını istiyorum.
Aynen hocam o şekilde oluyor Wi-Fi'de
İnfden kastınız neydi anlamadım?
Sürücüyü indirmeyi unutmayın da yoksa 2. flash ararsınız evde benim gibi xD.

@Kuffoa Wi-Fi yükleme resimde de göstersen ustam.

Hocam Wi-Fi sürücünüzü flasha attıktan sonra ilk fotoğraftan itibaren yapacaksınız tek farkı Intel X driver yerini WLAN-Wi-Fi-LAN driver falan yazacak değişen bir şey yok.

İnternet sürücüsünden kastınız kablosuzsa direkt Wi-Fi yüklemeniz yetiyor cihazlarda Ethernet sürücüsü gömülü oluyor zaten kablolu bağlanmak için ayrıyeten yüklemeye gerek yok.

@Kuffoa oldu ustam USB'den oluyormuş NVIDIA'yı bile yükledi biraz bekleyinizden sonra CMD devmgmt.msc yazdım inf sürücü kurdu USB'den oldu yani.

@Kuffoa ustam ben Wi-Fi kaldırmak istiyorum format sırasında nasıl yapabilirim boş olmasını istiyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam bildiğim kadarıyla her formatta sürücü ekle kısmından eklemeniz lazım.
Yani kalıcı eklenmiyor tek kullanımlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…