Format atarken UEFI USB seçilmediği için ekrana görüntü gelmiyor

Onurhaydar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni parça topladığım sistemime format atacaktım fakat boot ayarında UEFI USB seçmek yerine USB seçtim. Seçtikten sonra kaydedip çıktım. Bilmediğim için ekrana şu an görüntü gelmiyor klavye ve mouse işlemiyor, ne yaparsam düzelir veya herhangi bir sorun var mı? Anlayamıyorum.

Merhaba, yeni parça topladığım sistemime format atacaktım fakat boot ayarında UEFI USB seçmek yerine USB seçtim. Seçtikten sonra kaydedip çıktım. Bilmediğim için ekrana şu an görüntü gelmiyor klavye ve mouse işlemiyor, ne yaparsam düzelir veya herhangi bir sorun var mı? Anlayamıyorum.

USB'yi çıkarın ve takın bilgisayarı açın açarken boot menüsü gelene kadar F9'a bas bırak bas bırak yapın hızlıca.

Hocam bilgisayar çalışıyor ekran gelmiyorsa bilgisayarı kapatıp tekrar Windows USB ile yüklemeye çalışın belki düzelebilir.
Hocam hiçbir şekilde görüntü alamıyorum

USB'yi çıkarın ve takın bilgisayarı açın açarken boot menüsü gelene kadar F9'a bas bırak bas bırak yapın hızlıca.
Klavye ve mouse rgb olduğu için hiç algılamıyor ayrı olarak çalışmıyor anakart modelim b450m-k II

Hocam evde başka bir PC varsa onda hazırlamayı deneyin nasıl hazirlanacagini bilmiyorum ama nasıl yapılacağını biliyorum olmadi bir bilgisayarıciya sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı