Baldibackfan Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 Benim PC'nin SSD dolduğu için format atmak istiyorum USB belleğim var ama içindeki veriler önemli ve silinmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Benim PC'nin SSD dolduğu için format atmak istiyorum USB belleğim var ama içindeki veriler önemli ve silinmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 2 Mart 2024 #2 Verileri D diskine atın ya da Google driver yedekleyin.
Baldibackfan Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 Pencere bakıcısı dedi: Verileri D diskine atın ya da Google driver yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Peki PC'nin arka kapağını açarsam garantisi biter mi?
Pencere bakıcısı dedi: Verileri D diskine atın ya da Google driver yedekleyin. Genişletmek için tıkla... Peki PC'nin arka kapağını açarsam garantisi biter mi?
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.935 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 Baldibackfan dedi: Benim PC'nin SSD dolduğu için format atmak istiyorum USB belleğim var ama içindeki veriler önemli ve silinmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Önce nerede yeterli alan varsa oraya at, USB'yi yükledikten sonra yeni klasor olustur USB'ye yukle vs...
Baldibackfan dedi: Benim PC'nin SSD dolduğu için format atmak istiyorum USB belleğim var ama içindeki veriler önemli ve silinmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Önce nerede yeterli alan varsa oraya at, USB'yi yükledikten sonra yeni klasor olustur USB'ye yukle vs...
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 2 Mart 2024 #5 Hangi marka.
Baldibackfan Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #6 Baldibackfan dedi: Peki PC'nin arka kapağını açarsam garantisi biter mi? Genişletmek için tıkla... PC dediğim laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3
Baldibackfan dedi: Peki PC'nin arka kapağını açarsam garantisi biter mi? Genişletmek için tıkla... PC dediğim laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 2 Mart 2024 #7 Baldibackfan dedi: PC dediğim laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3 Genişletmek için tıkla... Garantiyi etkilemez. Ama sökerken dikkatli olun.
Baldibackfan dedi: PC dediğim laptop Lenovo IdeaPad Gaming 3 Genişletmek için tıkla... Garantiyi etkilemez. Ama sökerken dikkatli olun.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.174 Çözümler 20 2 Mart 2024 #8 USB'deki verileri masaüstüne at, USB belleği formata hazırla, ondan sonra dosyaları USB belleğe geri atabilirsin.
USB'deki verileri masaüstüne at, USB belleği formata hazırla, ondan sonra dosyaları USB belleğe geri atabilirsin.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 2 Mart 2024 #9 Baldibackfan dedi: Peki PC'nin arka kapağını açarsam garantisi biter mi? Genişletmek için tıkla... Arka kapağını neden açacaksınız?
Baldibackfan dedi: Peki PC'nin arka kapağını açarsam garantisi biter mi? Genişletmek için tıkla... Arka kapağını neden açacaksınız?
Baldibackfan Centipat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #10 Bir de son olarak Hi-Level USB yavaş çalışıyor ne yapmalıyım? İlkay Baki Bayram dedi: Arka kapağını neden açacaksınız? Genişletmek için tıkla... Pardon benimkisi laptop.
Bir de son olarak Hi-Level USB yavaş çalışıyor ne yapmalıyım? İlkay Baki Bayram dedi: Arka kapağını neden açacaksınız? Genişletmek için tıkla... Pardon benimkisi laptop.