USB ile format atarken, kurulum tamamlanıp bilgisayar ilk yeniden başladığında USB'yi çıkarmam gerekiyordu fakat çıkarmayı unuttum. Kurulum başa dönünce unuttuğumu anlayıp, tekrar yeniden başlattım, USB'yi de çıkardım ve kurulum devam etti. Bu bir soruna yol açar mı? Biraz takıntılı bir insanım da
USB ile format atarken, kurulum tamamlanıp bilgisayar ilk yeniden başladığında USB'yi çıkarmam gerekiyordu fakat çıkarmayı unuttum. Kurulum başa dönünce unuttuğumu anlayıp, tekrar yeniden başlattım, USB'yi de çıkardım ve kurulum devam etti. Bu bir soruna yol açar mı? Biraz takıntılı bir insanım da
Ben de takıntılı biriyim ve dediğinizi her formatta yapıyorum.
Genelde boot menüsünden flaşı en üste alıp böyle formatlayınca oluyor. O flaş da orada kalıyor garibim. Bir sıkıntıya yol açmaz.
Hayır bir sorun teşkil etmez. Hatta çoğu modifiyeli sistem kurulum sonrasında USB'nin ilk yeniden başlatmaya kadar takılı kalmasını gerektiriyor. Takılı olarak da kuruluma HDD'den boot ederek devam ederseniz aynı şey oluyor.
Takıntını anlıyorum çünkü bende öyleyim. USB'yi unutman bir soruna yol açmaz ama önerim tekrar kurulum yap. Çünkü bilgisayarı kullanırken bir sorunla karşılaştığında suçu, USB'yi unutmana bağlayacaksın