3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Ocak 2022 #1 Merhabalar, Windows 11 kurarken bölümler yüzünden kuramıyorum. Ne yapmam lazım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 7 Ocak 2022 #2 342524 dedi: Merhabalar, Windows 11 kurarken bölümler yüzünden kuramıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Her şeyi silmen lazım tabii yedeklerini aldıysan.
342524 dedi: Merhabalar, Windows 11 kurarken bölümler yüzünden kuramıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Her şeyi silmen lazım tabii yedeklerini aldıysan.
Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #3 342524 dedi: Merhabalar, Windows 11 kurarken bölümler yüzünden kuramıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Gerekenler sistem bilgisi. Screenshot. TPM, Secure Boot, kontrol.
342524 dedi: Merhabalar, Windows 11 kurarken bölümler yüzünden kuramıyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Gerekenler sistem bilgisi. Screenshot. TPM, Secure Boot, kontrol.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Ocak 2022 #4 ReloadingData dedi: Her şeyi silmen lazım tabii yedeklerini aldıysan. Genişletmek için tıkla... Bölümleri mi sileceğim?
ReloadingData dedi: Her şeyi silmen lazım tabii yedeklerini aldıysan. Genişletmek için tıkla... Bölümleri mi sileceğim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 7 Ocak 2022 #5 342524 dedi: Bölümleri mi sileceğim? Genişletmek için tıkla... Evet silip oluşturacaksın sonra kuruluma başlayabilirsin. Dikkat et yedeklerini dışarı aldıysan sil yedeğin yoksa uçur diskleri tekrar oluştur.
342524 dedi: Bölümleri mi sileceğim? Genişletmek için tıkla... Evet silip oluşturacaksın sonra kuruluma başlayabilirsin. Dikkat et yedeklerini dışarı aldıysan sil yedeğin yoksa uçur diskleri tekrar oluştur.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Ocak 2022 #6 ReloadingData dedi: Evet silip oluşturacaksın sonra kuruluma başlayabilirsin. Dikkat et yedeklerini dışarı aldıysan sil yedeğin yoksa uçur diskleri tekrar oluştur. Genişletmek için tıkla... Orjinal disk silinmez değil mi?
ReloadingData dedi: Evet silip oluşturacaksın sonra kuruluma başlayabilirsin. Dikkat et yedeklerini dışarı aldıysan sil yedeğin yoksa uçur diskleri tekrar oluştur. Genişletmek için tıkla... Orjinal disk silinmez değil mi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.853 Çözümler 244 7 Ocak 2022 #7 342524 dedi: Orijinal disk silinmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu izleyin hocam.
342524 dedi: Orijinal disk silinmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu izleyin hocam.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 7 Ocak 2022 #8 ReloadingData dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu izleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
ReloadingData dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu izleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Sağolun.