ozgurdenizkacar Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Flash belleği tam olarak hangi aşamada çıkarmalıyım? 2 farklı ekrandayken çıkartmayı denedim, yine de olmadı.
Flash belleği tam olarak hangi aşamada çıkarmalıyım? 2 farklı ekrandayken çıkartmayı denedim, yine de olmadı.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 1 Temmuz 2021 #2 ozgurdenizkacar dedi: Flash belleği tam olarak hangi aşamada çıkarmalıyım? 2 farklı ekrandayken çıkartmayı denedim, yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... 10 saniye geri sayarken çıkartmalısınız.
ozgurdenizkacar dedi: Flash belleği tam olarak hangi aşamada çıkarmalıyım? 2 farklı ekrandayken çıkartmayı denedim, yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... 10 saniye geri sayarken çıkartmalısınız.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 1 Temmuz 2021 #3 Yeniden başlatılıyor kısmı bittikten sonra direkt çıkartman lazım.
ozgurdenizkacar Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #4 401916 dedi: 10 saniye geri sayarken çıkartmalısınız. Genişletmek için tıkla... 10 saniye geri saymıyor :/
401916 dedi: 10 saniye geri sayarken çıkartmalısınız. Genişletmek için tıkla... 10 saniye geri saymıyor :/
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 1 Temmuz 2021 #5 Sevgili hocam, Windows kurulumu bittikten sonra yeniden başlatmak için 10 saniye geriye sayacaktır. Sayım bittikten sonra veya "şimdi yeniden başlat" dedikten sonra ekran siyah olunca flash belleğinizi rahatlıkla çıkarıp kurulumu tamamlayabilirsiniz.
Sevgili hocam, Windows kurulumu bittikten sonra yeniden başlatmak için 10 saniye geriye sayacaktır. Sayım bittikten sonra veya "şimdi yeniden başlat" dedikten sonra ekran siyah olunca flash belleğinizi rahatlıkla çıkarıp kurulumu tamamlayabilirsiniz.
B BERKAYSWASHERE Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #6 Ben hiç çıkartmıyordum ama kuruluyordu
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 1 Temmuz 2021 #7 ozgurdenizkacar dedi: 10 saniye geri saymıyor :/ Genişletmek için tıkla... En son güncellemeleri yaptıktan sonra 10 saniye geri sayar. İlk yeniden başlatma zamanından bahsediyorum.
ozgurdenizkacar dedi: 10 saniye geri saymıyor :/ Genişletmek için tıkla... En son güncellemeleri yaptıktan sonra 10 saniye geri sayar. İlk yeniden başlatma zamanından bahsediyorum.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #8 Tüm tikler yüklenip yeniden başlarlen USB'yi çıkartın.
ozgurdenizkacar Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #9 401916 dedi: En son güncellemeleri yaptıktan sonra 10 saniye geri sayar. İlk yeniden başlatma zamanından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Discord gelebilir misiniz? JakerT4 dedi: Tüm tikler yüklenip yeniden başlarlen USB'yi çıkartın. Genişletmek için tıkla... Başka bir hata alıyorum o sırada da.
401916 dedi: En son güncellemeleri yaptıktan sonra 10 saniye geri sayar. İlk yeniden başlatma zamanından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Discord gelebilir misiniz? JakerT4 dedi: Tüm tikler yüklenip yeniden başlarlen USB'yi çıkartın. Genişletmek için tıkla... Başka bir hata alıyorum o sırada da.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 1 Temmuz 2021 #10 BERKAYSWASHERE dedi: Ben hiç çıkartmıyordum ama kuruluyordu Genişletmek için tıkla... BIOS menüsünden değiştirmediğiniz sürece çıkartmaya gerek yok. ozgurdenizkacar dedi: Discord gelebilir misiniz? Başka bir hata alıyorum o sırada da. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın. Adres vermem yasak.
BERKAYSWASHERE dedi: Ben hiç çıkartmıyordum ama kuruluyordu Genişletmek için tıkla... BIOS menüsünden değiştirmediğiniz sürece çıkartmaya gerek yok. ozgurdenizkacar dedi: Discord gelebilir misiniz? Başka bir hata alıyorum o sırada da. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın. Adres vermem yasak.