ozgurdenizkacar Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #11 Sizin için bir şey bir şey diyor ve yeniden başlatın diyor hatayı hatırlamıyorum ayrıca internetim kötü çok geç yükleniyor.
Sizin için bir şey bir şey diyor ve yeniden başlatın diyor hatayı hatırlamıyorum ayrıca internetim kötü çok geç yükleniyor.
bilememkardes Centipat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 177 1 Temmuz 2021 #12 Dün aynısını yaşadım. Bios ayarlarından windows uptade falan bir şey yazıyordu. Arkadaşım "Bios ayalarında 1. sıraya onu koy." dedi koydum ve oldu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Dün aynısını yaşadım. Bios ayarlarından windows uptade falan bir şey yazıyordu. Arkadaşım "Bios ayalarında 1. sıraya onu koy." dedi koydum ve oldu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 1 Temmuz 2021 #13 ozgurdenizkacar dedi: Sizin için bir şey bir şey diyor ve yeniden başlatın diyor hatayı hatırlamıyorum ayrıca internetim kötü çok geç yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açarsanız yardımcı oluruz.
ozgurdenizkacar dedi: Sizin için bir şey bir şey diyor ve yeniden başlatın diyor hatayı hatırlamıyorum ayrıca internetim kötü çok geç yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açarsanız yardımcı oluruz.
ozgurdenizkacar Centipat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #14 401916 dedi: Yeni konu açarsanız yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Hangi başlık altında konu açayım.
401916 dedi: Yeni konu açarsanız yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Hangi başlık altında konu açayım.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 1 Temmuz 2021 #15 ozgurdenizkacar dedi: Hangi başlık altında konu açayım. Genişletmek için tıkla... Hatanıza göre açacaksınız.
ozgurdenizkacar dedi: Hangi başlık altında konu açayım. Genişletmek için tıkla... Hatanıza göre açacaksınız.