H hks_hks Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 İngernette Shift + F10 tuşlarına basarak bir şeyler yapıyorlar ama bende Shift + F10 tuşlarına bastığımda hiçbir şey olmuyor. Ne yapabilirim? Birde formatı flash diskle fln yapmadım Son düzenleme: 17 Haziran 2023
İngernette Shift + F10 tuşlarına basarak bir şeyler yapıyorlar ama bende Shift + F10 tuşlarına bastığımda hiçbir şey olmuyor. Ne yapabilirim? Birde formatı flash diskle fln yapmadım
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.035 Makaleler 2 Çözümler 77 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Hocam 8GB flash disk alın veya elinizde bölümlü flash disk var ise(eşantiyon belleklerden bahsediyorum)onu normale çevirip hormat atın.
Hocam 8GB flash disk alın veya elinizde bölümlü flash disk var ise(eşantiyon belleklerden bahsediyorum)onu normale çevirip hormat atın.
Hepsi Şurada Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H hks_hks Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 Hepsi Şurada dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... shift + f10 tuşlarına bastığımda cmd gelmiyor. Atakan K dedi: Hocam 8GB flash disk alın veya elinizde bölümlü flash disk var ise(eşantiyon belleklerden bahsediyorum)onu normale çevirip hormat atın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açamıyorum, sadece o attığım resimdeki yeri ve bios'u açabiliyorum
Hepsi Şurada dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... shift + f10 tuşlarına bastığımda cmd gelmiyor. Atakan K dedi: Hocam 8GB flash disk alın veya elinizde bölümlü flash disk var ise(eşantiyon belleklerden bahsediyorum)onu normale çevirip hormat atın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açamıyorum, sadece o attığım resimdeki yeri ve bios'u açabiliyorum
Hepsi Şurada Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #5 hks_hks dedi: shift + f10 tuşlarına bastığımda cmd gelmiyor. Bilgisayarı açamıyorum, sadece o attığım resimdeki yeri ve bios'u açabiliyorum Genişletmek için tıkla... olmadıysa format flaşında veya diskinde sıkıntı var. bana çok oldu ve hepsinin nedeni usb bellek hatasıydı.
hks_hks dedi: shift + f10 tuşlarına bastığımda cmd gelmiyor. Bilgisayarı açamıyorum, sadece o attığım resimdeki yeri ve bios'u açabiliyorum Genişletmek için tıkla... olmadıysa format flaşında veya diskinde sıkıntı var. bana çok oldu ve hepsinin nedeni usb bellek hatasıydı.