S Sensei IV Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #1 Yanlışlıkla ekranı kapattım ve hep bu ekran çıkmaya başladı hiçbir şey yapamıyorum kaldım böyle. Dosya Ekleri image.jpg 194,9 KB · Görüntüleme: 101
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.793 Çözümler 583 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #2 BIOS'a gir tekrar ayarla oradan işte.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 5 Nisan 2024 #3 BIOSta USByi yeniden seçmeniz gerek. Eğer BIOSa giremiyorsanız USB ve klavye dışındaki tüm USB cihazlarını çıkarın. Bios pilini çıkarıp PCyi güçten kesin 4 5 dakika sonra takıp yeniden güce bağlayın.
BIOSta USByi yeniden seçmeniz gerek. Eğer BIOSa giremiyorsanız USB ve klavye dışındaki tüm USB cihazlarını çıkarın. Bios pilini çıkarıp PCyi güçten kesin 4 5 dakika sonra takıp yeniden güce bağlayın.
3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 5 Nisan 2024 #4 Sensei IV dedi: Yanlışlıkla ekranı kapattım ve hep bu ekran çıkmaya başladı hiçbir şey yapamıyorum kaldım böyle. Genişletmek için tıkla... Yeniden format atın.
Sensei IV dedi: Yanlışlıkla ekranı kapattım ve hep bu ekran çıkmaya başladı hiçbir şey yapamıyorum kaldım böyle. Genişletmek için tıkla... Yeniden format atın.
kraloyun Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #5 Sensei IV dedi: Yanlışlıkla ekranı kapattım ve hep bu ekran çıkmaya başladı hiçbir şey yapamıyorum kaldım böyle. Genişletmek için tıkla... Enter tuşuna basmayı deneyin olmazsa BIOS'tan ayarları sıfırlayın geçer. Bu hata değil ağdan boot etmeye çalışıyor olmuyor. Ve bu ekran geliyor.
Sensei IV dedi: Yanlışlıkla ekranı kapattım ve hep bu ekran çıkmaya başladı hiçbir şey yapamıyorum kaldım böyle. Genişletmek için tıkla... Enter tuşuna basmayı deneyin olmazsa BIOS'tan ayarları sıfırlayın geçer. Bu hata değil ağdan boot etmeye çalışıyor olmuyor. Ve bu ekran geliyor.
S Sensei IV Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #6 kraloyun dedi: Enter tuşuna basmayı deneyin olmazsa BIOS'tan ayarları sıfırlayın geçer. Bu hata değil ağdan boot etmeye çalışıyor olmuyor. Ve bu ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim olmuyor Einstein dedi: BIOS'a gir tekrar ayarla oradan işte. Genişletmek için tıkla... Üstat yapamadığım için sordum ve hala olmuyor 375960 dedi: Yeniden format atın. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapacağım flashta windows var ama atamıyorum ekran hep buraya çıkıyor
kraloyun dedi: Enter tuşuna basmayı deneyin olmazsa BIOS'tan ayarları sıfırlayın geçer. Bu hata değil ağdan boot etmeye çalışıyor olmuyor. Ve bu ekran geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim olmuyor Einstein dedi: BIOS'a gir tekrar ayarla oradan işte. Genişletmek için tıkla... Üstat yapamadığım için sordum ve hala olmuyor 375960 dedi: Yeniden format atın. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yapacağım flashta windows var ama atamıyorum ekran hep buraya çıkıyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.793 Çözümler 583 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #7 BIOS'a girip boot kısmını atar mısın?
S Sensei IV Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #8 Einstein dedi: BIOS'a gir tekrar ayarla oradan işte. Genişletmek için tıkla... Üstat yapamadığım için sordum ve hala olmuyor
Einstein dedi: BIOS'a gir tekrar ayarla oradan işte. Genişletmek için tıkla... Üstat yapamadığım için sordum ve hala olmuyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.793 Çözümler 583 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #9 Laptopun marka modeli nedir o ekrandayken entera basınca ne oluyor.
S Sensei IV Decapat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #10 Budur hocam Einstein dedi: Laptopun marka modeli nedir o ekrandayken entera basınca ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Dell Inspiron 3585Ekrana basınca yine o ekran geliyor Dosya Ekleri image.jpg 141,5 KB · Görüntüleme: 48
Budur hocam Einstein dedi: Laptopun marka modeli nedir o ekrandayken entera basınca ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Dell Inspiron 3585Ekrana basınca yine o ekran geliyor