D DoomsDay Hectopat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 34 23 Şubat 2014 #1 Önemli hatıra fotoğrafları vardı. Belgelerimde olduğu için pek bakmadığım için unutup format attım ve fotoğraflar gitti... Sizce kurtarabilir miyim? Hangi programı tavsiye edersiniz?
Önemli hatıra fotoğrafları vardı. Belgelerimde olduğu için pek bakmadığım için unutup format attım ve fotoğraflar gitti... Sizce kurtarabilir miyim? Hangi programı tavsiye edersiniz?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2014 #2 Recuva, Pandora Recovery deneyin. Diske sık sık bir şeyler kopyalayıp silmeyin. Olmazsa başka programlar da önerilebilir.
Recuva, Pandora Recovery deneyin. Diske sık sık bir şeyler kopyalayıp silmeyin. Olmazsa başka programlar da önerilebilir.
E emree Hectopat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 31 23 Şubat 2014 #3 Recuva ve diğer ücretsiz yazılımlarla hiçbir zaman tam getiremezsin bence. Benim de başıma geldi. Tabi hiçbiri %100 geri getiremiyor ama şahsi deneyimlerime göre en başarılısı Easy Ontrack Recovery. Cracklisini bul bir yerden.
Recuva ve diğer ücretsiz yazılımlarla hiçbir zaman tam getiremezsin bence. Benim de başıma geldi. Tabi hiçbiri %100 geri getiremiyor ama şahsi deneyimlerime göre en başarılısı Easy Ontrack Recovery. Cracklisini bul bir yerden.
E Emre Sancar Kilopat Katılım 26 Kasım 2013 Mesajlar 397 Makaleler 1 23 Şubat 2014 #4 Bu video'ya bakmanı tavsiye ederim . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu video'ya bakmanı tavsiye ederim . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et